MENU
Košarica Turizem Lokalna ponudba Izdelki Vzmetnice IR Paneli

Hujšaj sam: Vaje za stabilizacijo telesa

Potem ko so naše kandidatke in kandidat že začeli z brezplačnim hujšanjem, se jim zdaj lahko pridružite tudi vi. Objavljamo prvi sklop vaj, ki jih za vas pripravlja osebni trener Matic Lukman Čoko. POZOR: Če se pridružite akciji Hujšaj sam, lahko osvojite brezplačne karte za fitnes.

Mnogi imajo spomladi težave s (pre)hitro aktivacijo po zimskem lenarjenju. Kot opozarjajo strokovnjaki, se pogosto zgodi, da telo preveč obremenimo - lahko pride do poškodb, motivacija pade, rezultati nas ne zadovoljijo, (pre)hitro obupamo. In prav preprečitvi vsega naštetega so namenjene spodnje vaje. Stabilizacija oz. krepitev jedra telesa je izjemno pomembna, saj so to mišice, ki jih oz. naj bi jih uporabljali vsak dan pri najbolj osnovnih opravilih. Gre za mišice, ki skrbijo za stabilno hrbtenico, medenico in ramena - torej, da imamo ravnotežje. Sploh pri starejših je to izjemnega pomena, poudarja Čoko.

Vaje lahko opravljate na prostem ali pa domaVaje lahko opravljate na prostem ali pa doma

Položaj telesa poskušamo ohraniti čim dljePoložaj telesa poskušamo ohraniti čim dlje

Mišice jedra omogočajo stabilno držo in hojoMišice jedra omogočajo stabilno držo in hojo

Vas boli v križu? Čim več vaj za stabilizacijo in zagotovo boste kmalu opazili izboljšanjeVas boli v križu? Čim več vaj za stabilizacijo in zagotovo boste kmalu opazili izboljšanje

Če želite priti do brezplačnih kart za vadbo v fitnesu, nam pošljite fotografijo svoje metode hujšanja. Lahko je kakršnakoli, na njej pa morate biti vi med vadbo. Vsakih 14 dni bomo izžrebali nekaj srečnežev, ki bodo prejeli karte za fitnes.

Svoje fotografije nam čimprej pošljite na naslov hujsanje@privoscite.si

Bi si radi privoščili več za manj denarja? Prijavite se na enovice!