MENU
Košarica Lokalna ponudba Izdelki Vzmetnice

TERME SNOVIK - eko svet termalnih užitkov vabi!

V okviru praznovanja Občine Kamnik se je v četrtek, 19. marca 2015 v Termah Snovik odprla razstava Rudolfa Maistra >Boji za severno mejo 1918 - 1919< in uradno promoviral Zbornik >Termalna voda - vir življenja in razvoja<.

Razstava osvetljuje slovensko zgodovino med začetkom prve svetovne vojne in plebiscitom na Koroškem s posebno pozornostjo kamniškemu rojaku, prvemu slovenskemu generalu Rudolfu Maistru ter ostalim. Z uradno promocijo Zbornika (izdan je bil januarja 2015) pa so v Termah Snovik želeli usmeriti pogled kompetentne javnosti, podjetnikov in predvsem mlade generacije k prihodnim perspektivam kamniškega turizma.

Notranji bazeni Term SnovikNotranji bazeni Term Snovik

Direktor Term Snovik, Ivan Hribar je med drugim povedal, da se Terme zavedajo svoje pozicije nosilca razvoja turizma na Kamniškem. Terme Snovik ne vztrajajo na vseh svojih planiranih investicijah le v svoji okolici. Kot zapisano v Zborniku, ponujajo roko učinkovitemu sodelovanju vsem deležnikom katerihkoli perspektivnih realnih turističnih projektov na Kamniškem in tudi širše. S pomenljivim stavkom z vabila >usmerite našo vodo na svoj mlin< je v duhu Maistra - borca povabil vseh preko petdeset obiskovalcev na konstruktivno izmenjavo misli in spodbud ob kulinaričnih posebnosti restavracije Potočka in tudi osvežujoči snoviški vodi.

Direktor Term Snovik, g. Ivan HribarDirektor Term Snovik, g. Ivan Hribar

Razstava bo v Termah Snovik na ogled do 19. aprila 2015.

Vabljeni v TERME SNOVIK - EKO SVET TERMALNIH UŽITKOV!

Bi si radi privoščili več za manj denarja? Prijavite se na enovice!