MENU
Košarica Lokalna ponudba Izdelki Vzmetnice

TRAJNO UNIČENJE MAŠČOBNIH CELIC! PREDSTAVLJAMO INTRALIPOTERAPIJO!

Ogromno ljudi si želi odstraniti odvečne maščobne obloge na različnih delih telesa. In to TRAJNO. Ko je ob tem prisotna prekomerna telesna teža, je seveda najpomembnejša izguba le te. Pogosto pa se tudi ob normalni telesni teži ne moremo znebiti maščobnih oblog na trebuhu, stegnih, kolenih, nadlahteh, podbradku ... prav zato vam danes predstavljamo povsem varen, hiter postopek za TRAJNO ODSTRANJEVANJE MAŠČOBNIH CELIC - INTRALIPOTERAPIJO! Ta nov postopek izvajajo v Sloveniji samo v medicinskem centru Kalliste, tokrat po posebej ugodni ceni. Ponudbo najdete TUKAJ!

INTRALIPOTERAPIJA bo TRAJNO odstranila odvečne maščobne celiceINTRALIPOTERAPIJA bo TRAJNO odstranila odvečne maščobne celice

Intralipoterapija je nova metoda trajnega uničenja maščobnih celic. Metoda ima evropski certifikat in jo lahko uporabljajo le za to usposobljeni zdravniki. V medicinskem centru KALLISTE v Domžalah imajo zdravnike strokovnjake, ki vam trajno in varno izvedejo postopek. Postopek v Sloveniji izvajajo samo oni, saj gre za novost in je skrbni medicinski nadzor zelo pomemben. Rezultat je viden en mesec po terapiji, za optimalen učinek pa svetujejo 3 posege. Takoj po terapiji je lahko nekaj dni prisotna oteklina, tudi modrice.

Intralipoterapija - TRAJNA odstranitev maščobnih celic!Intralipoterapija - TRAJNA odstranitev maščobnih celic!

V predel maščobe s posebno iglo vbrizgajo telesu poznano snov, ki razgradi maščobo. Telo nato samo odstrani ostanke uničenih maščobnih celic, maščoba pa se metabolizira na enak način, kot maščoba iz hrane. Uporablja se lahko na: vratu, nadlahteh, hrbtu, ledvenem predelu, moških prsih, trebuhu, notranjem ali zunanjem delu stegen, zadnjici, ob kolenih in golenih.

Trajno odpravite maščobne blazinice!Trajno odpravite maščobne blazinice!

Metoda predstavlja kratkotrajen ambulanti poseg, ki zaradi uporabe anestetika praktično ni boleč. Terapije lahko ponavljate, tako, da dosežemo željen rezultat. V največ primerih so potrebne tri terapije. Prihranite in izkoristite njihovo posebno ponudbo, ki jo najdete TUKAJ!

Medicinski center Kalliste, kjer metodo izvaja strokovno usposobljeno zdravstveno osebje, z nenehnim izobraževanjem sledi najsodobnejšim doktrinam, pri katerih uporabljajo vrhunsko opremo in inovativne tehnologije. Pred posegom v ambulanti opravite pregled in posvet, na podlagi želja in težav pa zdravnik pripravi ustrezen program. Posegi so varni, učinkoviti in pod nadzorom zdravnika.

Za dodatne informacije pokličite MEDICINSKI CENTER KALLISTE na telefonski številki (01) 72 44 300 ali 040/454 171, jim pišite na: info@kalliste.si ali pa se zglasite osebno v njihovem centru v Domžalah, na Slamnikarski cesti 3/b.

IZKORISTITE POSEBNO PONUDBO INTRALIPOTERAPIJE TUKAJ!

Bi si radi privoščili več za manj denarja? Prijavite se na enovice!