MENU
Košarica Lokalna ponudba Izdelki Vzmetnice

Nemški Otto drugi največji spletni trgovec v Evropi - 15% popust na VSE IZDELKE in BREZPLAČNA DOSTAVA po Sloveniji! KODA: CW15E

Želite prepričljivo izbiro? Kot ena prvih spletnih trgovin v Nemčiji leta 1995 in samo 5 let pozneje tudi v Sloveniji ima otto.si trenutno na voljo skoraj 100.000 izdelkov, več kot 200 blagovnih znamk in je vsekakor prva izbira za modne nakupe. Poleg brskanja po spletni trgovini lahko kar na vašem računalniku ali tablici prelistate več kot 15 slovenskih spletnih katalogov. Če vam to še ne bo dovolj pa je na voljo tudi originalni nemški katalog s slovenskimi prevodi.

KODA ZA 15% POPUST NA VSE SPLETNE NAKUPE V OTTO.SI IN SHEEGO.SI: CW15E!

Otto - KODA ZA 15% POPUST: CW15EOtto - KODA ZA 15% POPUST: CW15E

Obleke, moda in stil – vedno v trendu! Od poslovne ali večerne obleke, jeansa, športnih oblačil do spodnjega perila, čevljev in modnih dodatkov. Oglejte si styling ideje in možne kombinacije na otto.si. Ekipa strokovnjakov skrbi, da so v ponudbi tako najnovejši modni trendi kot tudi klasika, tako najprestižnejše blagovne znamke kot tudi oblačila za vsak dan in vsak žep.

Tudi za poudarjene obline - www.sheego.si!

Posebna spletna trgovina sheego.si pa skrbi za vse gurmane in nudi konfekcijske številke do 58! Prelistajte spletni katalog in videli boste, kako zapeljive so lahko obline. KODA ZA 15% POPUST: CW15E.

Sheego.si - tudi številke do 58! KODA ZA 15% POPUST: CW15ESheego.si - tudi številke do 58! KODA ZA 15% POPUST: CW15E

Pohištvo, gospodinjski pribor in dodatki za dom

Obnavljate ali preurejate vaš dom? Imate težave z nakupom ali samo nimate pravih idej? Specialni Otto katalogi vam nudijo nešteto idej, kako preurediti vaš dom ali pa ga samo narediti toplejšega, prijetnejšega.

Otto pohištvoOtto pohištvo

Želite poizkusiti? Vsi člani spletne strani Privoščite.si imajo za vse nakupe do konca velikonočnih praznikov (do 8.4.2015) 15% POPUST NA VSE IZDELKE IN POPOLNOMA BREZPLAČNO DOSTAVO! Vse, kar morate storiti, je, da obiščete otto.si in ob naročilu vnesete kodo CW15E. Koda velja samo za spletne nakupe na otto.si in sheego.si.

Otto garancijaOtto garancija

Garancija na najnižjo ceno - Dobava isti teden in možnost vračila!

Da bi si lahko privoščili čim več za vaš denar, ekipa otto.si stalno skrbi, da so cene vedno najugodnejše. Če pa bi kljub temu v 30 dneh po nakupu našli isti izdelek kjerkoli v Evropi za nižjo ceno, vam bodo vrnili razliko! Vsa naročila, oddana do torka zjutraj, bodo v 95% dostavljena že do sobote. In seveda, če vam izdelki ne bodo ustrezali, jih brez stroškov enostavno vrnete.

Bi si radi privoščili več za manj denarja? Prijavite se na enovice!