MENU
Košarica Lokalna ponudba Izdelki Vzmetnice

ICEPEAK: shopping po super cenah s 40% POPUSTOM! Za vse, ki ste radi KORAK PRED DRUGIMI!

Zaradi velikega zanimanja je RAZPRODAJA (-40%) podaljšana do sobote 14. marca.

Sončno vreme in vse daljši dnevi - čas je za izlet na Bled in nakup odličnih oblačil Icepeak po super cenah!

Tako je, prav ste prebrali. Samo za vas je tu priložnost, da s 40% POPUSTOM kupite trenutno najbolj zaželena in modna oblačila za šport in prosti čas! POHITITE, da ne zamudite RAZPRODAJE!

Na svoj račun boste prišli vsi, ki ste radi KORAK PRED DRUGIMI! In ob tem vam ni potrebno zapraviti gore denarja!

Pomlad je pred vrati, nekateri že razmišljajo o poletju in vi lahko KUPITE oblačila iz vzorčne kolekcije pomlad/poletje 2015. Morda pa še sanjate zasnežene poljane? Za letos ali naslednjo sezono so vam na voljo najnovejši kosi, ki šele prijahajajo - vzorčna kolekcija jesen/zima 2015-2016!

Super cene lahko ujamete le do sobote, 14. marca, in sicer v trgovini na Bledu, Pot na Lisice 4, industrijska cona Bled - od ponedeljka do sobote, od 8h do 18h!

ICEPEAKICEPEAK

Tisti, ki iščete super oblačila za sprehod po mestu, bližnjem gozdu ali že vidite morje in sonce boste našli najnovejše kose: majice s kratkimi rokavi, prehodne jakne, hlače, kratke hlače, kopalke in še več! Za zaključek smučarske sezone ali že kar za otvoritev nove pa vas čakajo modna in najnovejša zimska oblačila (kape, šali, rokavice, smučarski kompleti, puliji, puloverji, vetrovke ...). POHITITE!

ICEPEAK je ena najbolj prepoznavnih blagovnih znamk za športna oblačila v Evropi. Oblačila odlikuje visoka kakovost in široka izbira oblačil za različne športne aktivnosti, od smučanja, teka do pohodništva.

LUHTA vas bo navdušila z modnim videzom, saj boste našli tako oblačila za vsakdan v mestu kot tudi takšna, ki jih boste z veseljem nosili, ko boste uživali na svežem zraku in skrbeli za svojo rekreacijo. Kombinacija moderne tehnologije, vabljivega videza, posebnega materiala in elegance so poglaviten element oblačil LUHTA.

LUHTALUHTA

LI-NING oblačila so drugo ime za športna oblačila, saj jih je po svoji upokojitvi zasnoval vrhunski telovadec, G. Li Ning. Našli boste obutev, oblačila, dodatke in opremo za prosti čas. Li Ning razume bistvo "športnega duha", saj je sam vrhunski športnik. Prepričan je tudi, da lahko šport spreminja in vpliva na življenje, ker je bila to njegova izkušnja.

LI-NINGLI-NING

NE POZABITE: DO SOBOTE, 14. MARCA (od ponedeljka do sobote, od 8h do 18h), VAS V IOC NA BLEDU, ČAKA KAR 40% POPUST!

Bi si radi privoščili več za manj denarja? Prijavite se na enovice!