MENU
Košarica Lokalna ponudba Izdelki Vzmetnice

STILSKA PREOBRAZBA - zadnji del :)

Tako, pa smo prišli do konca naše pomladne STILSKE PREOBRAZBE, s katero smo razveselili dve naši nagrajenki: Katjo in Heleno. Poleg nove frizure, make-upa in svetovanja, sta si lahko privoščili tudi novo garderobo, ki sta jo izbrali v prodajalnah MODIANA, po nove čevlje sta se odpravili v HUMANIC, stilsko jima je svetovala stilistka z dolgoletnimi izkušnjami, BLANCA CHARA, njunim lasem so se posvetile strokovnjakinje v frizerskem salonu MIHAELA iz Domžal, vizažistki MARTINA in MARTINA iz T SPOTA pa sta pričarali novo podobo obraza s čudovitim svežim make-upom, primernim prav za njune poteze.

Helena in Katja sta od pokrovitelja HARMONIJA MENGEŠ prejeli tudi vrednostni bon za razvajanje, verižico z elementi Swarovski smo prispevali mi, obe pa sta prejeli tudi OSEBNI KOLEDAR priznane slovenske astrologinje EME KURENT. Hkrati se zahvaljujemo tudi restavraciji EL CLASICO za čudovito pogostitev, ki smo si jo privoščili kar sredi prodajalne :)

Katja in Helena - nasmejani in srečni nagrajenki!Katja in Helena - nasmejani in srečni nagrajenki!

Zaradi izrednega zanimanja in resnično velikega števila prijavljenih (prek 7.500) sporočamo, da se bomo potrudili in s podobno stilsko preobrazbo nagradili vsaj dva naša uporabnika že v prvih jesenskih mesecih. Že prihodnji teden pa lahko začnete spremljati naš novi projekt: PRIVOŠČITE SI PREOBLIKOVANJE TELESA :)

Naj še enkrat delimo z vami izjemen rezultat tokratne stilske preobrazbe "PREJ IN POTEM":

Helena v NOVI podobiHelena v NOVI podobi

Katja v NOVI podobiKatja v NOVI podobi

Je vaša omara polna, mogoče celo prepolna, in v njej nič dobrega, uporabnega in zanimivega? BLANCA CHARA vam lahko pomaga z »vetrom v omari«! Blanca pride k vam na dom, iz vaše garderobe izloči kose, ki bi jih bilo dobro pozabiti, iz preostalih pa naredi nove in nove kombinacije. Enostavno in zabavno! Blanca Chara se z individualnim svetovanjem ukvarja že vrsto let. Bogate izkušnje je pridobila s svetovanjem v Maximarketu in Nami, sodelovala je tudi z Urško Drofenik. Več najdete na njeni spletni strani TUKAJ. BLANCA CHARA je tudi uradna stilistka naše prve stilske preobrazbe.

VELIKONOČNO PRESENEČENJE VAS ČAKA V PARFUMERIJAH BEAUTIQUE!

Od 30. 3. do 6. 4. 2015 so v parfumerijah Beautique in na oddelku kozmetike Maxi pripravili pravo velikonočno presenečenje, saj si boste svoj popust izžrebali kar sami. Na vso ponudbo so pripravili 5 %, 10 % in 15 % popust. Želimo vam dober žreb!

Od 30. 3. do 6. 4. 2015 v parfumerijah Beautique in na oddelku kozmetike MaxiOd 30. 3. do 6. 4. 2015 v parfumerijah Beautique in na oddelku kozmetike Maxi

Velikonočni popust na oddelku kozmetike Maxi in v parfumeriji Beautique Modna hiša Maribor traja od 30. 3 - 4. 4. 2015. Stranka ob nakupu izžreba samo en kuponček. Popust velja na celotno ponudbo v enotah Beautique in na oddelku kozmetike Maxi, vendar le na redne artikle, ki niso vključeni v katero drugo aktivnost s popusti.

Vse parfumerije najdete na naslovu: www.beautique.si, aktivnosti pa lahko spremljate tudi na njihovem FB tukaj.

Vesele velikonočne praznike vam želi MODIANA!

Bi si radi privoščili več za manj denarja? Prijavite se na enovice!