MENU
Košarica Lokalna ponudba Izdelki Vzmetnice

FOTOZGODBA: Naj se hujšanje začne!

Nedavno smo obljubili, da boste lahko prav vsi naši uporabniki spremljali srečnice in srečneža, ki so bili izbrani v naši akciji Privoščite.si hujšanje. In, kot obljubljeno, tu so že prve fotografije z začetka njihove popolne preobrazbe. Pravzaprav gre za pravo fotozgodbo, v kateri boste (zaenkrat) spoznali tri kandidatke in enega kandidata.

V fitnes centru Sokol Laguna bosta kilograme izgubljala 29-letna Vrhničanka SABINA BUTOLEN in 30-letni SANDI LORBEK iz Kresnic.

Sabina se z odvečno težo spopada že kar nekaj časa. V zadnjih dveh letih je sicer že izgubila kar 30 kg, v teh 12 tednih pa si želi shujšati še za 20 kg. Sandi pa se želi znebiti svojega trebuha - kot pravi, bi te kilograme raje videl na svojih mišicah.Sabina se z odvečno težo spopada že kar nekaj časa. V zadnjih dveh letih je sicer že izgubila kar 30 kg, v teh 12 tednih pa si želi shujšati še za 20 kg. Sandi pa se želi znebiti svojega trebuha - kot pravi, bi te kilograme raje videl na svojih mišicah.

Ob prihodu v fitnes Sokol Laguna sta najprej spoznala tistega, ki ju bo ves ta čas priganjal in skrbel za to, da bosta oba izpolnila svoje cilje - osebnega trenerja Matjaža.Ob prihodu v fitnes Sokol Laguna sta najprej spoznala tistega, ki ju bo ves ta čas priganjal in skrbel za to, da bosta oba izpolnila svoje cilje - osebnega trenerja Matjaža.

Matjaž se je z vsakim posebej pogovoril in jima pripravil program, ki se ga bosta morala za dober rezultat striktno držati. Nato je napočil čas za ogrevanje - na steperju sta bila sprva še precej nasmejana.Matjaž se je z vsakim posebej pogovoril in jima pripravil program, ki se ga bosta morala za dober rezultat striktno držati. Nato je napočil čas za ogrevanje - na steperju sta bila sprva še precej nasmejana.

Nato pa je že prišel precej bolj naporen del treninga - vaje z lastno težo. Sandi je imel pri tem nekaj težav, a je ob pomoči trenerja ugotovil, da so tudi te zelo učinkovite vaje lahko zabavne.Nato pa je že prišel precej bolj naporen del treninga - vaje z lastno težo. Sandi je imel pri tem nekaj težav, a je ob pomoči trenerja ugotovil, da so tudi te zelo učinkovite vaje lahko zabavne.

Tudi Sabina je bila po prvem treningu pošteno utrujena, a obenem zadovoljna. Zaveda se namreč, da je dobila odlično priložnost, da svoje življenje postavi na glavo. Kot je ob tem še v šali dodala: "Nekaj brc v rit, pa bo."Tudi Sabina je bila po prvem treningu pošteno utrujena, a obenem zadovoljna. Zaveda se namreč, da je dobila odlično priložnost, da svoje življenje postavi na glavo. Kot je ob tem še v šali dodala: "Nekaj brc v rit, pa bo."

S pomočjo izdelkov Nupo in posebne Nupo akademije bo na čisto novo pot stopila 25-letna Besničanka SARAH SUŠNIK.

Sarah je zaradi težke življenjske situacije v zadnjem letu pridobila 15 kilogramov. Zdaj se je odločila, da bo temu naredila konec, na pomoč pa so ji priskočili pri Nupu.Sarah je zaradi težke življenjske situacije v zadnjem letu pridobila 15 kilogramov. Zdaj se je odločila, da bo temu naredila konec, na pomoč pa so ji priskočili pri Nupu.

Na začetku se opravijo natančne meritve, zato da lahko Sarah dobi čim bolj ustrezen program in jedilnik.Na začetku se opravijo natančne meritve, zato da lahko Sarah dobi čim bolj ustrezen program in jedilnik.

Nasmejana Gorenjka je domov odšla bogato založena z okusnimi Nupo juhami in shaki. Ob tem pa jo je presenetila še novica, da se bo lahko pridružila Nupo akademiji.Nasmejana Gorenjka je domov odšla bogato založena z okusnimi Nupo juhami in shaki. Ob tem pa jo je presenetila še novica, da se bo lahko pridružila Nupo akademiji.

V okviru Nupo akademije bo dvakrat tedensko maščobo kurila ob pomoči osebnega trenerja Gašperja.V okviru Nupo akademije bo dvakrat tedensko maščobo kurila ob pomoči osebnega trenerja Gašperja.

Za konec pa je Sarah spoznala še Iztoka - psihologa, ki ji bo 12 tednov nudil nasvete, psihično podporo, razkrival vaje in trike za motivacijo. Pred kandidatko so torej izjemno zanimivi in razgibani tedni hujšanja.Za konec pa je Sarah spoznala še Iztoka - psihologa, ki ji bo 12 tednov nudil nasvete, psihično podporo, razkrival vaje in trike za motivacijo. Pred kandidatko so torej izjemno zanimivi in razgibani tedni hujšanja.

Metodo Linea Snella pa si bo privoščila 33-letna MIRJAM KURENT iz Ljubljane.

Tudi Mirjam si zelo želi izgubiti odvečne kilograme, ki so se nabirali skozi leta. Pri Linea Snelli ji bodo zato posvetili vso svojo pozornost - Kot je dejala vodja centra Lj. Bežigrad, želijo, da se pri njih počuti kot boginja.Tudi Mirjam si zelo želi izgubiti odvečne kilograme, ki so se nabirali skozi leta. Pri Linea Snelli ji bodo zato posvetili vso svojo pozornost - Kot je dejala vodja centra Lj. Bežigrad, želijo, da se pri njih počuti kot boginja.

Jadranka je Mirjam temeljito izprašala o njenih življenjskih in prehrambenih navadah, nato pa je na podlagi tega sestavila program za naslednjih 12 tednov. V načrtu je izguba vsaj treh konfekcijskih številk.Jadranka je Mirjam temeljito izprašala o njenih življenjskih in prehrambenih navadah, nato pa je na podlagi tega sestavila program za naslednjih 12 tednov. V načrtu je izguba vsaj treh konfekcijskih številk.

Ob vsakem obisku centra Linea Snella bo Mirjam 25 minut preživela tudi v tej napravi. Vadba v Thermoslimu poteka pod infrardečo lučjo in ob stalni temperaturi 37°C - tako maščobne obloge izginjajo hitreje in predvsem na najbolj kritičnih mestih.Ob vsakem obisku centra Linea Snella bo Mirjam 25 minut preživela tudi v tej napravi. Vadba v Thermoslimu poteka pod infrardečo lučjo in ob stalni temperaturi 37°C - tako maščobne obloge izginjajo hitreje in predvsem na najbolj kritičnih mestih.

Še en aparat, ki ga bo kandidatka veliko uporabljala, je Bodywarm. Namenjen je predvsem uživanju.Še en aparat, ki ga bo kandidatka veliko uporabljala, je Bodywarm. Namenjen je predvsem uživanju.

To je v bistvu nekakšna zasebna savna, ki po vadbi omogoča, da koža ostaja čvrsta in mehka ne glede na izgubljeno odvečno težo.To je v bistvu nekakšna zasebna savna, ki po vadbi omogoča, da koža ostaja čvrsta in mehka ne glede na izgubljeno odvečno težo.

Bi si radi privoščili več za manj denarja? Prijavite se na enovice!