MENU
Košarica Lokalna ponudba Izdelki Vzmetnice

Stilska preobrazba v dveh minutah in MODIANA - TOKRAT 3 ZA 2!

Tokrat vam celotno dogajanje predstavljamo še v VIDEO obliki.

Poglejte si kratek insert našega dogajanja in ne zamudite novega projekta, ki bo na sporedu že v mesecu aprilu!

Obe nagrajenki sta prejeli darilne bone trgovin MODIANA in HUMANIC, za piko na i pa še razvajanje v centru HARMONIJA MENGEŠ - za razvajanje, ki ga ne boste nikoli pozabili!

Uživajte v drobnih trenutkih, ki vas osrečujejo, krepijo, zdravijo, umirijo in polepšajo. Privoščite si terapevtsko masažo, s katero lajšajo in odpravljajo akutne ali kronične bolečine, ali pa povabite svojo boljšo polovico (namig za Materinski dan!) na nepozabno razvajanje v romantičen ambient, ki vam ga nudi Wellness Harmonija Mengeš.

Harmonija: središče ugodjaHarmonija: središče ugodja

V MODIANI TOKRAT AKCIJA 3 ZA 2!

V prodajalnah Modiana, Mini by Modiana, blagovnici Maxi in Modni hiši Maribor, od četrtka do nedelje, 29/3, ne zamudite aktivnosti »3 za 2«. Aktivnost bo veljala na VSO ponudbo ženske, moške in otroške konfekcije, perila, spalnega programa, kopalk, obutve in dodatkov (torbic, pasov, rut ipd.) iz sezone pomlad-poletje 2015. Pri nakupu treh kosov (konfekcije in/ali obutve in/ali dodatkov) boste najcenejši izdelek prejeli BREZPLAČNO. Podrobnosti o ponudbi si oglejte na www.modiana.si.

3 za 23 za 2

Popust v višini najcenejšega izdelka se bo obračunal na blagajni. Popust NE bo veljal na artikle, ki so označeni kot baza (000 do 013), ne bo veljal na nakit, ure, kozmetiko in igrače. Popusti in akcije se med seboj izključujejo.

NE POZABITE NA MATERINSKI DAN - PARFUMERIJE BEAUTIQUE PRESENEČAJO!

V parfumerijah Beautique in na oddelku kozmetike Maxi vas za Materinski dan, v sredo, 25.3.2015, ob nakupu izdelkov DIOR, čakajo lepa presenečenja (ličenje, mini nega obraza itd.). Obiščite jih in doživite pravo razvajanje izpod prstov izkušenih strokovnjakov mednarodno priznane blagovne znamke Dior!

Miss DiorMiss Dior

Aktivnosti, ki potekajo v parfumerijah Beautique in na oddelku kozmetike Maxi lahko spremljate prek www.beautique.si ali prek FB tukaj.

Bi si radi privoščili več za manj denarja? Prijavite se na enovice!