MENU
Košarica Lokalna ponudba Izdelki Vzmetnice

Helena in Katja kot filmski zvezdi, perilo v Modiani - tudi 30% ugodnejši nakupi

Mlada mamica Katja Mrak iz Železnikov je po koncu uspešnega projekta strnila vtise: "Še enkrat hvala celotni ekipi Privoščite.si za to fantastično izkušnjo. Niti v sanjah nisem pričakovala takega odziva, saj me ljudje na cesti prepoznajo in pohvalijo, sodelavci me kar ne morajo prehvaliti in neverjetno se mi zdi, da mi je zadnjič celo ena moj stranka povedala, da me spremlja na Privoščite.si. Največje zadovoljstvo pa doživim, ko me pohvali moj partner in ko mi hčerkici rečeta, da imata res lepo mamico. Nori občutki in še enkrat hvala iz srca."

Helena Car iz Kamnika je doživela enega najbolj šokantnih presenečenj, kajti prijavnico je izpolnil kar njen mož CAR Željko.

"Sprva bi se rada zahvalila svojemu možu, ki me je prijavil in s tem močno presenetil. Nato gre zahvala celotni ekipi Privoščite.si, ki je omogočila, da so se sanje uresničile. V vseh teh dneh preobrazbe sem se počutila kot filmska zvezda in zame je bila to res fantastična izkušnja! Včasih sem se morala prav uščipniti, da sem se prepričala, da ne sanjam. Na koncu se moram še enkrat vsem skupaj zahvalti in ostanite še naprej takšni kot ste, preprosti, prečudoviti predvsem pa izjemni."

Helena in Katja sta od vodje enote Darje prejeli darilni bon za nakupovanje v trgovini MODIANAHelena in Katja sta od vodje enote Darje prejeli darilni bon za nakupovanje v trgovini MODIANA
V PRODAJALNAH MODIANA PONOVNO PRESENEČAJO …tudi do 30% popust na spodnje perilo!

Od 18. marca do odprodaje zalog ne spreglejte ugodne ponudbe blagovne znamke Scanwear. Pri nakupu dveh ali več izdelkov iz celotne kolekcije ženskega in otroškega perila ter nogavic blagovne znamke Scanwear, vam podarijo kar 30 % popust! Pohitite in izkoristite izjemne popuste!

ScanwearScanwear

Popust velja v izbranih prodajalnah Modiana, Modni hiši Maribor, Mini by Modiana in blagovnici Maxi. Popust se obračuna pri blagajni. Popusti in akcije se med seboj izključujejo.

ZA VAS SO PRIPRAVILI TUDI POPUST NA SPODNJE PERILO ZNAMKE LISCA

Vsaka ženska je rada zapeljiva tudi zvečer. Do 29. marca 2015 ne spreglejte še ene odlične priložnosti za nakup v Modiani in sicer priznane slovenske blagovne znamke Lisca. Pri nakupu dveh ali več izdelkov iz celotne kolekcije ženskega in moškega perila Lisca iz letošnje sezone, vam podarijo kar 20 % popust!

LiscaLisca

Popust velja v prodajalnah Modiana, Modni hiši Maribor in blagovnici Maxi. Popust velja tudi na izdelke, ki so označeni kot baza (000 do 013). Popusti in akcije se med seboj izključujejo.

Bi si radi privoščili več za manj denarja? Prijavite se na enovice!