MENU
Košarica Lokalna ponudba Izdelki Vzmetnice

Katja in Helena zablestita v večerni toaleti + Modiana za seniorje in otroke - posebne ugodnosti!

Helena se je v elegantnih oblačilih počutila odlično. Takoj se je zaljubila v roza plašč, ki je s svojo živahnostjo še bolj poudaril Helenino optimistično naravo in poživil njeno celostno podobo. V trgovini HUMANIC si je naša nagrajenka izbrala udobne bež čevlje z nizko peto - pravi zadetek v polno:).

Helena - VEČERNI STAJLING: oblačila Modiana, čevlji HumanicHelena - VEČERNI STAJLING: oblačila Modiana, čevlji Humanic

Katja je v črni obleki popolnoma zablestela. Stilistka Blanca Chara je njen videz popestrila z modnimi dodatki - torbico, šalom in svetlo turkiznim plaščem. Eleganco videza so zaključili črni salonarji s srednje visoko peto. Katja je v novi podobi vidno uživala in se samozavestno sprehodila po MODIANINI trgovini.

Katja - VEČERNI STAJLING: oblačila Modiana, čevlji HumanicKatja - VEČERNI STAJLING: oblačila Modiana, čevlji Humanic


V MODIANI RAZVESELJUJEJO TUDI UPOKOJENCE …

Od aprila dalje, vsak prvi ponedeljek, lahko upokojenci v prodajlanah Modiana, Modni hiši Marior, Maxiju, Mini by Modiana in parfumerijah Beautique dobijo »10 % Senior popust«. Popust velja na vso ponudbao in se sešteva z obstoječimi popusti. Tokrat, zaradi velikonočnega ponedeljka, velja popust 7. aprila 2015!

»10 % Senior popust«»10 % Senior popust«

... IN OTROKE!

Za naše otroke želimo le najboljše. To velja tudi pri izbiri oblačil, saj je pomembno, da nosijo kvalitetne materiale, trpežne, predvsem pa udobne in koži prijazne. V prodajalnah Modiana ponujajo vse to in še več, saj imajo bogato ponudbo mednarodno priznanih blagovnih znamk:

V prodajalnah MODIANA ogromna izbira TUDI ZA OTROKEV prodajalnah MODIANA ogromna izbira TUDI ZA OTROKE

NAME IT (Modiana Šiška, Vič, Celje, Velenje, Žalec, Medvode, Postojna, Bršljin, Idrija, Cerknica, Ajdovščina, Sevnica, Krško, Hrastnik, Rogaška Slatina, Slovenska Bistrica, Lendava, blagovnica Ptuj, Modna hiša Maribor, Maxi in Mini by Modiana Koper), BENETTON (Modiana Šiška, Vič in Celje ter Modna hiša Maribor), BLUE SEVEN (Maxi, Modiana blagovnica Ptuj, Modiana Rogaška slatina, Žalec, Hrastnik, Sevnica, Idrija in Mini by Modiana), DESIGUAL (Modna hiša Maribor, Modiana Šiška), LEGO WEAR (Maxi, Modna hiša Maribor), TOM TAILOR (Maxi, Mini by Modiana in Modiana Postojna) in S.OLIVER KIDS (Maxi, Modiana Bršljin, Modiana blagovnica Ptuj).

Oblačila za otrokeOblačila za otroke

Nova kolekcija? Ni problema, vas že čaka v Modiani! Več na www.modiana.si.

Bi si radi privoščili več za manj denarja? Prijavite se na enovice!