MENU
Košarica Lokalna ponudba Izdelki Vzmetnice

DAN MUČENIKOV v Modiani in Katjina nova podoba

Katja, urejena od glave do peta, z izbranimi oblačili iz Modiane s pomočjo stilistke Blance Chara, popolno frizuro in svežo barvo izpod rok frizerke Mihaele iz Domžal, vrhunsko dodelani make-up Martine Vrhovnik iz T SPOT Studia in za konec še spomladanska izbira čevljev v trgovini Humanic. Rezultat? Mladostna gospodična kot iz šktalice:)

KATJINA pot do popolne stilske preobrazbe!KATJINA pot do popolne stilske preobrazbe!

Za dnevni stajling se je stilistka Blanca hotela izogniti črni barvi in je želela Katjo obleči v čim več svežih in živih barv.

Katja - DNEVNI STAJLING: oblačila Modiana, čevlji HumanicKatja - DNEVNI STAJLING: oblačila Modiana, čevlji Humanic

Za poslovni stajling je stilistka upoštevala, da naša nagrajenka nima posebnega službenega kodeksa, mora pa biti urejena in elegantna.

Katja - POSLOVNI STAJLING: oblačila Modiana, čevlji HumanicKatja - POSLOVNI STAJLING: oblačila Modiana, čevlji Humanic

MODIANA: MUČENIKI ALI BOJEVNIKI IN POSEBEN, KAR 25% POPUST NA MOŠKE DIŠAVE V PARFUMERIJAH BEAUTIQUE!

Današnji dan je zagotovo dan vseh moških. Zaznamoval ga je dogodek, ko je 40. vojakov elitne rimske legije, ki se niso hoteli odreči krščanski veri in so bili pripravljeni zanjo umreti, odločilo za ta pogumen korak. Odvzeli so jim oblačila in jih sredi najhujše zime 9. marca 320 odpeljali na zamrznjen bližnji ribnik in jih zjutraj sežgali na grmadi.

V spomin na ta dogodek danes moške postavljamo v ospredje. Ker v Modiani verjamejo, da si naši moški zaslužijo še kaj več kot le trnje in slive ali klobase in kruh (tako veleva tradicija), so jim pripravili posebno presenečenje. Samo to sredo, 11. marca, boste v parfumerijah Beautique in na oddelku kozmetike Maxi, lahko izkoristili kar 25 % popust na izbrane moške dišave. Izbirali boste lahko med blagovnimi znamkami: Boss, Lacoste, Dolce & Gabbana, Burberry, Prada, Paco Rabanne, Versace, Carolina Herrera, Valentino in Salvatore Ferragamo.

25 % popust na izbrane moške dišave25 % popust na izbrane moške dišave

Drage dame, polepšajte ta dan svojim izbrancem in jih presenetite ter ob tem še prihranite! Več tudi na www.beautique.si.

Bi si radi privoščili več za manj denarja? Prijavite se na enovice!