MENU
Košarica Lokalna ponudba Izdelki Vzmetnice

Katja in Helena izbrali čevlje v Humanicu, ESPRIT novost v MODIANI!

Katja in Helena sta skupaj s stilistko Blanco Chara izbrali čevlje, ki se idealno prilegajo k trem stylingom iz Modiane - dnevnemu, poslovnemu in večernemu. Izbira čevljev v trgovini HUMANIC je resnično pestra, zato sta kandidatki imeli veliko dela v katerem pa sta neizmerno uživali.

Katja je izbrala mladostne čevlje in predvsem takšne z višjimi petkamiKatja je izbrala mladostne čevlje in predvsem takšne z višjimi petkami

Helena je izbrala malce bolj resne čevlje in nižjimi petkamiHelena je izbrala malce bolj resne čevlje in nižjimi petkami

V torek sledi prvi finalni izbor - dnevni in poslovni styling preobražene Katje Mrak :)

HUMANIC. Nova kolekcija obutve in torbic vas že čaka v vseh trgovinah HUMANIC! S škornji z odprtim sprednjim delom, mokasini, supergami, koničastimi balerinkami in nenazadnje s salonarji v kričečih neonskih barvah in z damskimi torbicami, boste zagotovo nekaj posebnega. Za poslovne dame: bela se sreča s pastelno. Koničasti mokasini v dveh odtenkih in balerinke, super mehki gležnarji ter udobni čevlji z vezalkami, postajajo najljubši modni dodatki. Pomladanski poslovni videz sestoji iż decentnih barv kot so bela, kožna, roza, peščena, siva in svetleči odtenki bež barve. HUMANIC. Si nekaj posebnega, vedno boš.

Čudovite trgovine HUMANIC čakajo na vasČudovite trgovine HUMANIC čakajo na vas

MODIANA. MODNA ZGODBA. PREDSTAVLJAMO CITY CASUAL. NOVOST: ESPRIT IN POPUSTI od 9. - 15.3.!

Številne ženske prisegajo na t.i. "city casual", kar pomeni, da enostavno uberejo pot med elegantnim in športnim. City casual prinaša bistveno lahkotnejše kroje, ki se v letošnjem letu poigravajo z džinsom (ta je letos izjemno moden) ter bombažnimi majicami in bluzami. Vse to v novi kolekciji pomlad/poletje 2015 prinaša blagovna znamka ESPRIT, ki je v prodajalnah Modiana novost. Poleg Modiane v Celju, Ljubljani v Šiški in Viču ter v Novem mestu v Bršljinu, boste znamko našle tudi v blagovnici Maxi ter Modni hiši Maribor. Nova kolekcija vas bo takoj prevzela, saj je resnično igriva in primerna tako za druženje s prijateljicami, kot tudi za preživljanje časa z družino in druženja z otroki.

POZOR - v »Tednu znamke ESPRIT«, od 9. – 15. 3. 2015, vas vabijo, da izkoristite kar 20 % popust na novo kolekcijo pomlad-poletje 2015!

V MODIANI najdete čudovita oblačila za slog med elegantnim in športnimV MODIANI najdete čudovita oblačila za slog med elegantnim in športnim

Novosti in aktivnosti v prodajalnah Modiana pa lahko tudi sicer spremljate na www.modiana.si ali www.facebook.com/modiana.

Bi si radi privoščili več za manj denarja? Prijavite se na enovice!