MENU
Košarica Lokalna ponudba Izdelki Vzmetnice

Pravi čevlji za pravi občutek iz Humanica in posebni popusti v Modiani!

Mladenka Katja se najbolje počuti v športnih copatih, zato je tudi ob prihodu v trgovino HUMANIC najprej zavila med police s športno ponudbo. Helena rada obuje eleganten in udoben salonar s srednjo peto ali škornje, za katere pravi, da so njena najbolj priljubljena obutev v zimskem času.

Izbira čevljev je v Humanicu resnično velika...Izbira čevljev je v Humanicu resnično velika...

Katja in Helena sta bili nad ponudbo vidno navdušeni. Poizkušanju čevljev različnih oblik ter barv ni bilo videti konca.

Helena obkrožena s čevlji! Sanje vsake ženske!Helena obkrožena s čevlji! Sanje vsake ženske!

Pri končni izbiri je tudi tokrat na pomoč prišla stilistka Blanca Chara, kajti čevlji so pomemben dodatek za finalno podobo, ki sledi zadnji teden v marcu! NE ZAMUDITE!

... le kaj izbrati? Športno, elegantno, poslovno? Sladke težave naše Katje in Helene!... le kaj izbrati? Športno, elegantno, poslovno? Sladke težave naše Katje in Helene!

V četrtek boste videli, katere pare čevljev sta izbrali naši dve srečnici!

HUMANIC. Bogata ponudba čevljev, tako elegantnih kot športnih, za ženske, moške in otroke, kot tudi izjemnih torbic in rut. Krasne kombinacije za vse vrste stajlingov. Predstavljamo PAT CALVIN mokasine iz lakastega usnja, izjemno modni in iz nove kolekcije HUMANIC po izjemni ceni 69,95€.

Letošnji slogan Humanica je resnično zgovoren in je imel takšno vlogo tudi v naši preobrazbi: SI NEKAJ POSEBNEGA. VEDNO BOŠ. Prav to se kaže tudi v letošnji spomladanski/poletni modi. Drzne dame pridejo na svoj račun: oblačila v različnih kreativnih barvnih kombinacijah. Športni del mode je definitivno prisoten. Še posebej pri materialih se vse vrti okoli futurizma: najlon, neopren, mreža, pvc in svetleči učinki s pomočjo inovacij visoke tehnologije. V tej smeri je tudi letošnja izbira obutve: škornji z odprtim sprednjim delom, mokasini, superge, koničaste balerinke in nenazadnje salonarji v kričečih neonskih barvah. Mešanica materialov pri čevljih in dodatkih je novi mikro-trend!

Mokasini Pat CalvinMokasini Pat Calvin

Pomladanski poslovni videz sestoji iz decentnih barv kot so bela, kožna, roza, peščena, siva in svetleči odtenki bež barve. HUMANIC. Vaše noge vam bodo hvaležne.

MODIANA predstavlja POSLOVNO MODO, tudi za STAREJŠE POSLOVNE ŽENSKE!

MODIANA vas pričakujeMODIANA vas pričakuje

Zelo bogato ponudbo oblačil za poslovno modo najdete v vseh prodajalnah Modiana, največjo - vse na enem mestu - pa v mariborski Modni hiši. V prvem nadstropju lahko izbirate med številnimi blagovnimi znamkami, ki bodo zadovoljile še tako zahteven in petični okus. Nekateri morda ne veste, ampak Modna hiša ima za seboj že več kot pol stoletja tradicije in se ponaša s številnimi priznanji, ki jih je skozi čas pridobila, med drugim tudi za izložbe. Slednje so ravno v drugi polovici lanskega leta zasijale v soju starih fotografij mestnega jedra Maribor. S tem so pokazali, da so ponosni na svojo tradicijo in okolje kjer delujejo. Vabimo vas, da jih obiščete na Partizanski cesti 3-5 v Mariboru in si same pogledate, kako bogata je njihova ponudba, na koncu pa boste stežka sprejele odločitev, kateri kos vam bolje pristoji. Za ljubiteljice blagovne znamke Gerry Weber še hitra informacija, kotiček je prenovljen in še večji. V mesecu marcu pa je tu še ena novost, blagovna znamka Esprit. Nanjo bodite še posebej pozorne, saj vam v kratkem pripravljajo prav v povezavi z njo presenečenje! MODIANA. Kjer se poslovna ženska modno obleče od nog do glave.

Gerry WeberGerry Weber

Bi si radi privoščili več za manj denarja? Prijavite se na enovice!