MENU
Košarica Lokalna ponudba Izdelki Vzmetnice

STILSKA PREOBRAZBA - Helena postane mladostno neprepoznavna ;-)

Martina Razinger je pri Heleni poskrbela za ličenje, ki je primerno tako za službo, kot tudi za potepanje po mestu.

V kolikor se boste prepustili čudežnim rokam ene od Martin iz T SPOT studia, boste nad rezultatom zagotovo navdušeni!V kolikor se boste prepustili čudežnim rokam ene od Martin iz T SPOT studia, boste nad rezultatom zagotovo navdušeni!

Topli naravni toni, osvežitev za ličnice, marelična šminka, vrhunski izdelki in mojstrske roke so Heleno spremenili v mladostno damo in samo še poudarili njeno pozitivno naravo!

Tudi Helena je odkrila čare profesionalnega ličenja!Tudi Helena je odkrila čare profesionalnega ličenja!

Kaj nas čaka v torek? Raj za ženske - izbira obutve v trgovini Humanic.

T SPOT studio in obe Martini, ki sta poskrbeli za naši kandidatki, vam ponuja tudi SENZUALNI PLES OB DROGU. Cilj vadbe Ana's sensual fitness je sposobnost razkošnega uživanja v gibanju vseh mišic vašega telesa in iskanju zadovoljstva v tem. S plesom ob drogu poleg oblikovanja telesa prebudile svoj drugi jaz. Vašo prebujeno notranjo lepoto in ženskost, vam nihče ne bo mogel več vzeti. S pomočjo glasbe, droga in dovršenih gibov, boste postale drugačna ženska. Posebej vabljene tudi MATURANTKE na ličenje po posebni ceni: 40€. Pokličite takoj: 041/245-643 ali 040/795-565 in se čimprej naročite. Ostalo ponudbo: vadbe, tečaje ličenja in rojstnodnevne zabave za vaše najmlajše, pa preverite TUKAJ. T SPOT. Zgodba obraza.

ODLIČNA PRILOŽNOST, DA RESNIČNO PRIHRANITE, VAS ČAKA OD 23. DO 28. FEBRUARJA V PARFUMERIJAH BEAUTIQUE!

V tem tednu vas v vseh drogerijah BEAUTIQUE čaka izjemna ponudba, saj boste ob nakupu enega izdelka prihranili 10%, ob nakupu dveh ali več izdelkov pa kar 15%! Res se splača. Natisnite spodnji kupon in izkoristite podarjeno!

V parfumerijah Beautique lahko izbirate med izdelki mednarodno priznanih in selektivnih blagovnih znamk kot so Chanel, Dior, Lancome, Gucci, D&G, Armani, Guerlain, Kenzo, Givenchy, La Prairie, Sensai in drugimi. V izbranih enotah, na oddelku kozmetike v blagovnici Maxi v Ljubljani in Modni hiši v Mariboru, pa je po novem na prodajnih policah našla svoje mesto tudi ponudba za najmlajše - tu sta Trudi in Corine de Farme, v Maxiju pa tudi Sophie la Girafe. Za najstnice in tiste, ki želite biti trendy po ugodni ceni, pa imajo za vas atraktivno dekorativo blagovne znamke Essence.

Pomemben razlog, zakaj obiskati parfumerije Beautique je pravilno svetovanje, ki ga boste deležni pri izbiri izdelkov. Svetovali vam bodo glede na tip kože, ki ga imate, namen uporabe izdelka, tudi letni čas. Kupon za popust vas čaka spodaj, natisnite ga in unovčite!

Natisni kupon in prejmi popust! www.beautique.siNatisni kupon in prejmi popust! www.beautique.si

Bi si radi privoščili več za manj denarja? Prijavite se na enovice!