MENU
Košarica Lokalna ponudba Izdelki Vzmetnice

Kaj naredi dober MAKE-UP? Poglejte sliko in se prepričajte sami!

T SPOT je zgodba obraza, telesa in duha ter dveh Martin.

Martina Vrhovnik je na svoj stol posadila Katjo, ki še nikoli ni bila deležna profesionalnega ličenja.

Katja se je popolnoma predala čarobnim rokam Martine VrhovnikKatja se je popolnoma predala čarobnim rokam Martine Vrhovnik

Mamici in obenem poslovni ženski je Martina naredila dnevni make - up, s poudarkom zelenih oči in njene naravne lepote. Kvalitetni izdelki, ki jih uporabljata izkušeni vizažistki v T SPOT, so obraz naredili svež in urejen.

Dober make up je recept za sijaj in dobro počutje!Dober make up je recept za sijaj in dobro počutje!

V četrtek nikakor ne smete zamuditi preobrazbe naše druge nagrajenke Helene, ki jo je naličila Martina Razinger.

Tudi obraz je zgodba. Vsakič drugačna. T SPOT pa je zgodba obraza, telesa in duha ter dveh Martin. Njuna želja je ustvariti ritual sproščenega in ugodnega počutja. Poudariti vašo naravno lepoto. Vabita vas v svoj drugi dom, kjer nudita znanje, nepozabno doživetje, sproščen ambient ter ogromno topline in pozitivne energije. Poleg tečajev ličenja in ličenja ter obraznih terapij prirejata še Ples ob drogu (ki ga bomo predstavili naslednjič), različne vadbe, otroške rojstnodnevne zabave in še kaj. Trenutno si vse maturantke lahko rezervirate MATURANSKO LIČENJE po izjemni ceni 40€! T SPOT. Zgodba obraza ter zunanje in notranje lepote.

SUPER PONUDBA ZA MATURANTE V PRODAJALNAH MODIANA PO VSEJ SLOVENIJI!

Ste že izbrali maturantsko obleko ali vam to dela preglavice? V Modiani so letos pripravili posebno ponudbo prav za naše maturante. Celotni look, ki zajema moško/fantovsko obleko, srajco in kravato oz. metuljček, za samo 179,99€! Vse na enem mestu! Če vam celotni look ne ustreza, se seveda lahko odločite tudi za nakup posameznih kosov: OBLEKA 149,99 EUR, SRAJCA: 29,99 EUR, KRAVATA: 19,99 EUR, METULJČEK: 23,90 EUR.

Maturantsko ponudbo najdete v naslednjih prodajalnah: Modna hiša Maribor, blagovnica Maxi in Modianah Celje (City center), Šiška, Vič, Koper, Kranj, Novo mesto Bršljin, Tabor, Blagovnica Ptuj. Več tudi na njihovi spletni strani tukaj.

SUPER PONUDBA ZA MATURANTE!SUPER PONUDBA ZA MATURANTE!

Bi si radi privoščili več za manj denarja? Prijavite se na enovice!