MENU
Košarica Lokalna ponudba Izdelki Vzmetnice

MOŠKA MODA V MODIANI + Katji smo izpolnili željo

Frizerka Mihaela nas je s svojima dvema sodelavkama zelo gostoljubno sprejela in naši dve kandidatki takoj "pomirila" s svojim sproščenim in profesionalnim pristopom. Najprej sta sledila odlična kavica in sproščen klepet.

Dolgolasa Katja Mrak pri frizerju ni bila že skorajda 3 leta in njena želja je bila samo ena - korenita sprememba. Željo ji je frizerka Mihaela z veseljem ugodila, Katjini lasje so dobili bakreno zlat odtenek, iz spetega čopa pa je nastala vmesna oblika paža. Pred nami je stala nova Katja, prava zapeljiva dama.

Katja pred, med in po tretmaju izpod rok vrhunske frizerke MihaeleKatja pred, med in po tretmaju izpod rok vrhunske frizerke Mihaele

Helena je dobila mladostno pričesko in novo barvo - rjav baker, ki jo je poživil in naredil lepši ten polti. Frizerka Mihaela je Heleni naredila podaljšan paž, ji odkrila obraz in upoštevala željo, da vrat ostane skrit.

Helena pred, med in po tretmaju izpod rok vrhunske frizerke MihaeleHelena pred, med in po tretmaju izpod rok vrhunske frizerke Mihaele

Frizerski salon Beauty hair Mihaela iz Domžal že 30. leto sledi najnovejšim modnim trendom, se šola pri svetovno priznanih frizerskih mojstrih in izpolni vaše najbolj drzne sanje! Mihaela je vrhunska frizerka, ki je izšolala še vrsto odličnih frizerjev in frizerk. Uredila in polepšala je tudi naši kandidatki.

Katja in Helena sta bili nad svojo novo podobo več kot navdušeni, naslednji teden pa že sledi MAKE-UP pri Martini Vrhovnik in Martini Razingar v Studiu T - SPOT. Ne zamudite!

No, to, da sta bili v naši stilski preobrazbi izbrani dve ženski, verjetno ne preseneča. Moramo pa poudariti, da lahko v trgovinah MODIANA po vsej Sloveniji svoj izjemen 'look' najdejo ne le dame, pač pa vabljeni tudi gospodje! Širok izbor MOŠKE MODE priznanih blagovnih znamk, tako casual oblačil kot poslovnih oblek, najdete tam tudi vsi gospodje. Ali dame za gospode seveda :) kar širok izbor (tudi fotografij) najdete tukaj, tako pa vas bodo oblekli le v trgovinah MODIANA, seveda s strokovno pomočjo prijaznega osebja. Sami ali v dvoje, po nova, pomladna oblačila v Modiano!

Moška moda v MODIANIMoška moda v MODIANI

Kupon za 10% popustKupon za 10% popust

Bi si radi privoščili več za manj denarja? Prijavite se na enovice!