MENU
Košarica Lokalna ponudba Izdelki Vzmetnice

Vsi hujšajo, zakaj ne bi še vi?

Ste se prijavili na našo akcijo brezplačnega hujšanja, pa niste bili izbrani? Nič hudega, že prihodnji teden boste lahko z našo pomočjo hujšali sami!

Priskrbeli smo vam namreč odličnega osebnega trenerja, ki bo za naše uporabnice in uporabnike vsak teden pripravljal preproste, a učinkovite vaje za hujšanje. Je pa res, da se boste morali priganjati in motivirati večinoma sami. No, na pomoč vam bomo z dodatnimi BREZPLAČNIMI kartami za fitnes priskočili tudi mi.

Matic Lukman ČokoMatic Lukman Čoko Program vadbe bo pripravljal Matic Lukman Čoko, 30-letni nekdanji profesionalni nogometaš, sicer pa kmalu diplomirani poklicni trener, ki se s športom ukvarja že od malih nog. Prav zaradi zavedanja, da šport skrbi za neprestano duhovno in telesno rast, bo svoje znanje in bogate izkušnje z veseljem delil z vsemi vami.

Matic se je sicer v zadnjih letih posvečal predvsem trenerstvu - bil je kondicijski trener in maser članskega moštva NK Olimpija Ljubljana, za posameznike in skupine je načrtoval in izvajal treninge v fitnesu in na prostem, poleg tega je tudi osebni trener našega nogometnega zvezdnika, reprezentančnega vratarja Samirja Handanovića.

In vse to njegovo bogato znanje je zdaj brezplačno na voljo tudi vam! Vse kar potrebujete, je nekaj volje in stalni obiski naše spletne strani. Tu boste našli program vaj, jedilnike in tudi možnost, da osvojite BREZPLAČNE karte za fitnes.

Naj bo to poletje sproščeno, samozavestno in seksi - po vaši in naši zaslugi!

Bi si radi privoščili več za manj denarja? Prijavite se na enovice!