MENU
Košarica Lokalna ponudba Izdelki Vzmetnice

STILSKA PREOBRAZBA: Obleka naredi človeka

Po spoznavni kavi, kjer sta se naši dve izbranki spoznali s celotno ekipo, smo odšli v MODIANO. Heleno in Katjo je v roke vzela Blanca Chara, stilistka z ogromno izkušnjami in pravim čutom za estetiko. Najprej je poudarila, da bo potrebno izbrati obleko, v kateri se bosta dobro počutili.

V sodelovanju z Modiano smo za kandidatki izbrali 3 stajlinge - dnevnega, poslovnega in večernega. Za Heleno je stilistka hitro ugotovila, da je elegantna in si glede na postavo lahko marsikaj privošči. Katja je športna, malce negotova in potrebno je poudariti njen lep, mladosten obraz.

Obe kandidatki sta v Modiani Šiška preizkusili ogromno oblačil, raznoraznih krojev, barv in različnih stylingov. Po napornem dnevu se je že čutila utrujenost, ampak smo z velikim zadovoljstvom ugotovili, da OBLEKA res naredi človeka. Na končni styling pa boste morali ŠE MALO počakati in nas spremljati do zadnjega tedna v marcu.

Izbira oblačil je dolg in natančen postopekIzbira oblačil je dolg in natančen postopek

Prava preobrazba pa se začne v četrtek, ko se bosta kandidatki prepustili frizerki Mihaeli iz Beauty Hair Mihaela.

MODIANA V TEM TEDNU PONUJA KAR 10% POPUST NA VSO NOVO KOLEKCIJO!

S spodnjim kuponom, ki ga natisnete in odnesete s seboj, boste v Modianinih trgovinah v tem tednu deležni kar 10% popusta na vso NOVO, POMLADNO kolekcijo!

NATISNITE SI KUPON in prejmite 10% popust med 19. in 23.2.2015 na vso novo kolekcijo!NATISNITE SI KUPON in prejmite 10% popust med 19. in 23.2.2015 na vso novo kolekcijo!

Naj poudarimo, da se v Modiani od nog do glave lahko obleče cela družina, pestra ter predvsem kakovostna ponudba pa je primerna tudi za MLAJŠO POSLOVNO ŽENSKO. Izbirali boste lahko med svetovno priznanimi blagovnimi znamkami, ki jih najdete tukaj. Pregovor, da obleka naredi človeka, zagotovo ni iz trte izvit, saj bo urejena mlada poslovna ženska ogromno naredila že s svojim videzom in urejenostjo. Kar nekaj stajlingov, ki smo jih izbrali za Heleno in Katjo, boste lahko spoznali v naših prihodnjih člankih, zato nas spremljajte. In ne pozabite natisniti in unovčiti spodnjega kupona :)

Mladostno + poslovno + elegantno = MODIANAMladostno + poslovno + elegantno = MODIANA

Trgovine Modiane najdete tukaj. Pa veselo in ugodno kakovostno nakupovanje v trgovinah MODIANA vam želimo!

Bi si radi privoščili več za manj denarja? Prijavite se na enovice!