MENU
Košarica Lokalna ponudba Izdelki Vzmetnice

STILSKA PREOBRAZBA: Kako je Heleno presenetil njen mož, ki je dobesedno CAR?

Helena in Katja sta bili nad srečo, imenovano STILSKA PREOBRAZBA, povsem navdušeni!

Heleno Car iz Kamnika je prijavil kar njen mož, ji pri šefu uredil dopust in jo pripeljal v Modiano. Presenečenje je uspelo do popolnosti, več si lahko ogledate TUKAJ. Torej njen mož je, lahko rečemo, dobesedno CAR :) Mama treh otrok bo marca dopolnila 44 let in pravi, da je vedno občudovala urejene ženske, ki so se znale urediti vsakemu dogodku primerno.

Katja Mrak je po srcu prava športnica, mama dveh hčerkic in prihaja iz Žirovnice. Septembra bo praznovala 30 let in že sedaj pravi, da je naš izbor zanjo največje darilo. Zaupala nam je, da si želi predvsem spremeniti frizuro, najti pravo barvo za svoje lase in osrečiti svojega partnerja, ki jo že dolgo nagovarja, naj se iz dolgolaske prelevi v kratkolasko.

V torek ne zamudite kako sta se naši dve kandidatki spoznali s stilistko in tremi različnimi stylingi v MODIANI!

Nagrajenki spoznata ekipoNagrajenki spoznata ekipo

IZŽREBAJ SVOJ VALENTINOV POPUST

Že veste kaj boste podarili ljubljeni osebi? V parfumerijah Beautique in na oddelku kozmetike Maxi so za vas pripravili zanimivo »Valentinovo ponudbo«, saj si boste višino popusta, med 10. in 14. 2. 2015, izžrebali kar sami. Na ponudbo toaletnih in parfumskih vod ter na ponudbo toaletnih in parfumskih darilnih setov so za vas pripravili kar od 5 % do 20 % popusta!

Izžrebaj svoj VALENTINOV POPUSTIzžrebaj svoj VALENTINOV POPUST

Tudi sicer ne zamudite številnih ugodnih nakupov v parfumerijah Beautique (Portorož, Šiška, Kranj, Nova Gorica, Domžale, Celje ter v Mariboru v Mercator centru Tabor in Modni hiši) in na oddelku kozmetike Maxi v Ljubljani, od »Ponudbe meseca«, »Vročih sred«, »Pika mesečne ponudbe« (za imetnike Mercator Pika kartice – ta prinaša tudi možnost plačila na obroke) in mnogo več. Ponudba sama pa zajema izdelke za osebno nego, parfumerijo, dekorativo in dodatke. Vse aktivnosti lahko spremljajte tudi prek www.beautique.si ali prek FB tukaj.

Za dame in gospode, dekleta in fante!Za dame in gospode, dekleta in fante!

Bi si radi privoščili več za manj denarja? Prijavite se na enovice!