CALL MENU
Prijava TOP PONUDBE Turizem Razvajanje & wellness Prosti čas Storitve Izdelki E-zdravje E-popusti Novice

ZNANI STA NAGRAJENKI STILSKE PREOBRAZBE!

Pa sta znani, nagrajenki naše prve stilske preobrazbe! Izmed preko 7200 prijavljenih, je sreča odločila, da si bosta skupaj z nami, generalnim pokroviteljem MODIANA in ostalimi pokrovitelji, stilsko preobrazbo privoščili KATJA MRAK in HELENA CAR. Čestitke!

Katja in HelenaKatja in Helena

Katja in Helena si bosta lahko privoščili popolnoma svežo, pomladno garderobo, ki jo podarja MODIANA, nove čevlje blagovne znamke HUMANIC, v prihodnjem tednu pa se bo že začela njuna preobrazba. Najprej ju bomo odpeljali v Beauty Hair Mihaela, kjer bodo poskrbeli za njuno novo frizuro, nato jima bosta Martina Razinger in Martina Vrhovnik iz studia T SPOT pričarali make up, primeren prav za njun obraz in videz, čisto na koncu bosta dobili tudi profesionalne fotografije svojega novega videza in še razvajanje v centru HARMONIJA MENGEŠ. Podrobneje boste lahko nagrajenki spoznali v naši naslednji novici.

MODIANA, OBARVANA V RDEČO

V prodajalnah Modiana, Modni hiši Maribor, otroški trgovini Mini by Modiana in blagovnici Maxi niso pozabili na praznik zaljubljenih oziroma ljubljenih. V ta namen so pripravili 20 % Valentinov popust na žensko, moško in otroško spodnje perilo in spalni program, ki velja od 11. – 14. 2. 2015. Vse prodajalne najdete na www.modiana.si ali pa jih spremljajte prek FB tukaj.

Valentinovo v ModianiValentinovo v Modiani

Že veste kaj boste podarili ljubljeni osebi? V parfumerijah Beautique in na oddelku kozmetike Maxi so za vas pripravili zanimivo »Valentinovo ponudbo«, saj si boste višino popusta od 10. - 14. 2. 2015, izžrebali kar sami. Več tukaj.

Modianin valentinov popustModianin valentinov popust

Bi si radi privoščili več za manj denarja? Prijavite se na enovice!

Hitri kontakt

040 711 743