MENU
Košarica Lokalna ponudba Izdelki Vzmetnice

STILSKO PREOBRAZBO - časa imate še nekaj ur!

Za prijavo na nagradno igro PRIVOŠČITE SI STILSKO PREOBRAZBO imate le še nekaj ur časa, do petka, 6. februarja do 13. ure, zato pohitite! Prijavite se lahko tukaj.

Nagradno igro, ki smo jo pripravili za vse naše zveste uporabnike, bodo seveda popestrili naši pokrovitelji, generalni pokrovitelj, trgovine MODIANA, pa bo izbranki oblekel od nog do glave!

Stilska preobrazbaStilska preobrazba

Trgovine MODIANA, ki jih najdete po vsej Sloveniji, so že odlično založene z novo, pomladno kolekcijo 2015. V njihovih trgovinah se bo kakovostno oblekla MLADA POSLOVNA ŽENSKA. Pa tudi starejša. Njihova kolekcija je pestra, bogata in predvsem kakovostna. Če vas je ob tem strah, da ne boste zmogli, vam svetujemo plačilo s PIKA KARTICO, ki vam nudi izjemno ugodnost: PLAČILO NA 12 OBROKOV BREZ OBRESTI! Tako boste lahko brez skrbi vedno pohajkovali po trgovinah Modiana in bili vedno urejeni, kakovostno oblečeni po zadnji modi in predvsem po sprejemljivih cenah. Tja pa se lahko odpravi kar cela družina, saj imajo odlično izbiro tudi za vaše fante, može, gospode, pa tudi za otroke. Tako bo prišla na račun in do novih oblačil kar cela družina :)

Stilska preobrazba z ModianoStilska preobrazba z Modiano

Bi si radi privoščili več za manj denarja? Prijavite se na enovice!