MENU
Košarica Lokalna ponudba Izdelki Vzmetnice

PRIVOŠČITE SI STILSKO PREOBRAZBO!

Katera si ne želi v pomlad dobesedno zacveteti? Zagotovo vsaka izmed vas. Če pa ji bo nova podoba podarjena, še toliko bolj! Privoščite si stilsko preobrazbo je naslov naši novi nagradni igri, v kateri bomo izbrali dve kandidatki, ki bosta odšli domov bogatejši za: NOVO FRIZURO, NOV MAKE UP, POPOLNOMA NOVO GARDEROBO V CELOTI IN ŠE ČEVLJI! Dobili bosta še krasne PROFESIONALNE FOTOGRAFIJE, OSEBNI ASTROLOŠKI KOLEDAR EME KURENT in še in še... Čisto na koncu ju bomo poslali še na razvajanje. Na kratko: Privoščite.si vam popolno stilsko preobrazbo podari :) prijavite se tukaj. POZOR! Časa za prijavo ni prav dosti, zato morate kar pohiteti!

Privoščite si stilsko preobrazboPrivoščite si stilsko preobrazbo

Generalni pokrovitelj stilske preobrazbe je MODIANA. Trgovina, kjer se boste resnično lahko kakovostno in modno oblekli. Ženska moda, poslovna moda, prosti čas, gospodje, pa tudi fantje, predvsem MATURANTI ter seveda otroci. Vsi boste našli nekaj zase v trgovinah MODIANA po vsej Sloveniji. Izbira je ogromna, cene sprejemljive, kakovost zavidljiva. Ja, to je MODIANA, ki bo poskrbela za garderobo izbranih kandidatk. Prijavite se TUKAJ.

HUMANIC bo obe naši kandidatki primerno in modno obul, kar ob njihovi izjemni izbiri res ne bo težka naloga. Frizerski salon BEAUTY HAIR Mihaela iz Domžal bo obe odel v novo frizuro, T SPOT z Martino Vrhovnik in Martino Razinger bo poskrbel za primeren make up, vse skupaj pa bo v smiselno in estetsko celoto povezala stilistka Blanca CHARA. Vse vam bomo prikazali v fotozgodbi.

Celotno zgodbo boste lahko spremljali na naši spletni strani: od začetka do konca ter na koncu tudi videli stanje "PREJ IN POTEM", kot se seveda spodobi :) za razvajanje in še boljše počutje obeh kandidatk po koncu projekta bo poskrbela HARMONIJA MENGEŠ, za opozorila o dnevnih pasteh v letu 2015 pa OSEBNI ASTROLOŠKI KOLEDAR.

POHITITE S PRIJAVO, SAJ PRIJAVE SPREJEMAMO LE DO PETKA! VAŠE PODATKE PUSTITE TUKAJ! Privoščite si :)

Stilska preobrazba z ModianoStilska preobrazba z Modiano

Bi si radi privoščili več za manj denarja? Prijavite se na enovice!