MENU
Košarica Lokalna ponudba Izdelki Vzmetnice

Z Lingulo BREZPLAČNO na tečaj angleščine v Cambridge!

Pogosto slišimo, da se lahko jezika res dobro naučimo le, če preživimo čim več časa v državi, kjer ga govorijo. Bi se tudi vi radi sprehodili po starem univerzitetnem mestu Cambridge in občutili čar popolnega odklopa v angleščini?

Sanje o drugačnem dopustu, kjer lahko poleg spoznavanja življenja v pristnem angleškem okolju temeljito izpilite tudi svojo angleščino, lahko zdaj uresničite. Sodelujte v Lingulini nagradni igri, ki morda prav vas za 14 dni popelje v romantični Cambridge. V nagradnem skladu so še druge uporabne nagrade - e-tečaj, darilne kartice Lingula, CD-ji s praktičnimi frazami …

Tujina vam je bližje, kot si mislite

Če nimate časa za tečaj v tujini, se lahko angleščine učite tudi na Lingulinih jezikovnih tečajih. Energični učitelji, ki znajo motivirati, vam tujino pričarajo kar v razredu, saj naši tečaji potekajo izključno v tujem jeziku.

»V Linguli sem se imela prelepo in z Richardom je bil vsakič pravi žur ;) kar človek ponavadi težko reče, če se mora hkrati tudi učiti.« Katarina Čas, 2013»V Linguli sem se imela prelepo in z Richardom je bil vsakič pravi žur ;) kar človek ponavadi težko reče, če se mora hkrati tudi učiti.« Katarina Čas, 2013

Jezikovni tečaj že, ampak učenje traja predolgo …

Za tiste, ki se vam z usvajanjem jezika mudi in želite hitrejši učinek, je prava izbira tečaj Plus. Tečaj Plus je učinkovita kombinacija učenja v živo in e-tečaja, s katero boste do cilja prišli hitreje. Ob vpisu na spomladanski tečaj v skupini lahko izkoristite enkratno priložnost in e-tečaj kar DVEH jezikov kupite ugodneje.

Kako izbrati pravo jezikovno šolo, če so vse najboljše

Ne verjemite samo na besedo, prepričajte se sami! Jezikovna šola Lingula vas vabi na brezplačne predstavitvene ure, kjer boste preizkusili učinkovito metodo jezikovnega treninga in izvedeli, katera stopnja jezikovnega tečaja je najprimernejša za vas.

Dobrodošli v LinguliDobrodošli v Linguli

Kako dobro je vaše znanje tujih jezikov?

Še pred svetovalnim pogovorom s prijazno učiteljico lahko svoje znanje jezikov preizkusite tudi s kratkimi on-line testi.

Učenje je lahko zelo zabavno!Učenje je lahko zelo zabavno!

Sodelujte in odpotujte za 14 dni v Cambridge

Če bi radi uživali v družbi duhovitih Angležev, preživeli večer v pubu in preizkusili svoj angleški naglas, sodelujte v nagradni igri Z Lingulo v Cambridge.

Z Lingulo BREZPLAČNO na tečaj angleščine v Cambridge!Z Lingulo BREZPLAČNO na tečaj angleščine v Cambridge!

Lingula, jezikovni center, d.o.o., Šmartinska 152, Ljubljana, 040 544 544, 080 23 52, www.lingula.si

Lingula 'ta jezična šola'Lingula 'ta jezična šola'

Bi si radi privoščili več za manj denarja? Prijavite se na enovice!