MENU
Košarica Lokalna ponudba Izdelki Vzmetnice

DOBITNIKI VINJET SO POVEDALI…

Kot zagotovo že veste, Privoščite.si podarja VSAK DAN ENO VINJETO – BREZ ŽREBA! Imamo že kar nekaj dobitnikov vinjet, tistih, ki so bili v posameznem dnevu najhitrejši in so avtomatsko tisti dan prejeli celoletno vinjeto. Najbolj zaželeno darilo ta hip in mi vam ga privoščimo! Preverite, kaj so nam povedali, ko so izvedeli, da so dobili vinjeto!

IztokIztok Prvi dobitnik je Iztok, ki nam je napisal takole: "Ker imam rad izzive in igre in ker sem še brez vinjete, sem se odločil preizkusiti v igri Hitri prsti. Seveda sem upal na najboljši rezultat in občutek me ni varal - ta dan sem bil najhitrejši, kar so naslednji dan z obvestilom potrdili tudi iz spletne strani Privoscite.si. Hvala za priložnost." UrošUroš

Uroš nam je napisal: "Hvala ekipi Privoščite.si za to super nagrado, vinjeto nujno potrebujem vsak dan za vožnjo v službo in sedaj bom namesto vinjete kaj lepega kupil ženi in hčerkama."

EmelitaEmelita Dobitnica Emelita je povedala: "Zanimiv kviz, še zanimivejša zmaga, saj ni bila pričakovana.... hvala vam." MajaMaja Maja nam je napisala: "Z vinjeto so na privoščite.si poskrbeli za lepo presenečenje in obetaven začetek leta 2015. Hvala!"
KatjaKatja Katja je napisala: "Zelo sem vesela, da sem dobila vinjeto. Imam dva otroka in denar, ki bi ga dala za vinjeto, bom porabila za otroka. Najlepša hvala." ValerijValerij Dobitnik Valerij nam je povedal: "Igral sem bolj za hec, a na koncu celo zmagal.
Res sem presenečen nad nagrado, saj večinoma nimam take sreče.
Organizatorjem kviza pa, najlepša hvala za VINJETO."
SamirSamir Samir je povedal: "Super ... na mojo srečo, nisem vinjete še kupil in obenem jo na koncu januarja tudi prejel. Hvala privoščite.si" ElvinElvin Elvin nam je napisal: "Ne glede na mraz so bili moji prsti dovolj hitri, da sem si prisvojil letno vinjeto. Hvala Privoščite.si"

Še nekaj izjav dobitnikov vinjet, ki nam svojih slik niso poslali, so pa povedali:

Matej: "Večkrat obiščem spletno stran Privoščite.si saj velikokrat naletim na velike ugodnosti tako iz ponudbe izdelkov kot tudi potovanja. Poskusil sem sodelovati v nagradni igri in preizkusil moje hitre prstke ter z malo sreče se je obrestovalo. Super ste PRIVOŠČITE.SI. Hvala=)"

Lija: "Hvala PRIVOŠČITE.SI, polepšali ste mi ne samo dan, ampak celo leto vožnje po avtocestah!"

Boštjan: "Hitri prsti bi kmalu zamudili nagradno igro :)"

Simona: "Hvala vam Privoščite.si za nagradno igro v kateri sem osvojila vinjeto. Ker je še letos nisem kupila mi bo še zelo prišla prav. Še naprej nas razveseljujte s svojimi ponudbami in nagradnimi igrami."

Boris: "Najlepše se vam zahvaljujem za nagrado!"

Polona: "Hvala privoščite.si zelo, zelo, zelo sem veeeseeela."

Milena: "Sem presrečna za nagrado in končno bo moj w beetle dobil prvo vinjeto od kar ga imam, hvala vam."

Adriana: "Waw hvala privoščite.si, sedaj si lahko privoščim kaj lepega. Super ste, kar tako naprej."

Torej dragi naši uporabniki, ki nam gotovo zaupate, kaj še čakate? Današnja vinjeta morda čaka prav vas! Vprašanja v kvizu niso težka. Le korak daleč od vinjete ste, prepričani smo, da na vsa vprašanja znate odgovoriti…samo najhitrejši morate biti in DANAŠNJA VINJETA JE LAHKO VAŠA! Vsak dan ena vinjeta – brez žreba, še nekaj dni, zato pohitite! Kaj morate storiti, nazorno prikazuje spodnja slika. Pa srečno in hitre prste!

Nagradna igra: VSAK DAN ENA VINJETA - BREZ ŽREBANagradna igra: VSAK DAN ENA VINJETA - BREZ ŽREBA

Splošni pogojiSplošni pogoji

Bi si radi privoščili več za manj denarja? Prijavite se na enovice!