MENU
Košarica Lokalna ponudba Izdelki Vzmetnice

IMAMO JIH! Pet srečnic in en srečnež bodo z nami hujšali ZASTONJ!

Naša spomladanska akcija Privoščite.si hujšanje se zdaj lahko tudi uradno začne. Znana je namreč srečna šesterica, ki bo kar 12 tednov hujšala popolnoma brezplačno - in to na tri različne načine.

Spremljajte popolno preobrazbo tudi vi - na naši spletni straniSpremljajte popolno preobrazbo tudi vi - na naši spletni strani

Ne pozabite, njihov napredek boste lahko vseskozi spremljali tudi vi, zato je prav, da teh pet srečnic in enega srečneža spoznate:

Dve kandidatki bosta odvečno maščobo kurili s pomočjo metode Linea Snella. Kakšen bo njun program, še ni znano, saj je to povsem individualna metoda. Pri Linea Snelli se torej posvetijo vsaki ženski posebej, vsem njenim željam in potrebam.

  • Barbara Tomažič, 26 let, Orehova vas
  • Mirjam Kurent, 33 let, Ljubljana

Dve kandidatki bosta svojo postavo klesali s pomočjo Nupa. Njihovi strokovnjaki bodo poskrbeli za učinkovite treninge v fitnesu, vedenjske treninge in coachinge, rdeča nit pa bo seveda odlična Nupo prehrana. Kandidatki bosta deležni 6 obrokov na dan.

  • Nina Vrtačnik, 29 let, Domžale
  • Sarah Sušnik, 25 let, Zg. Besnica

Ena kandidatka in en kandidat pa bosta 12 tednov kilograme izgubljala s pomočjo Sokol Group. Telovadila bosta v ljubljanskem fitnesu Sokol Laguna, in sicer dvakrat tedensko pod budnim očesom osebnega trenerja, še dvakrat tedensko pa sama po pripravljenem programu.

  • Sabina Butolen, 29 let, Vrhnika
  • Sandi Lorbek, 30 let, Kresnice

12 tednov, 6 kandidatov, 3 metode, 1 cilj - idealna postava do poletja! Si tega želite tudi vi? Potem nas spremljajte še naprej in kmalu vam razkrijemo, kako se jim boste lahko pridružili.

Bi si radi privoščili več za manj denarja? Prijavite se na enovice!