MENU
Košarica Lokalna ponudba Izdelki Vzmetnice

Izbira kuhinje in gospodinjskih aparatov je lahko enostavna!

Izbira kuhinje in gospodinjskih aparatov je lahko enostavna!

Ali je vaša kuhinja v zelo slabem stanju? Se selite in si želite nove moderne kuhinje ali prisegate na podeželski videz? V trgovinah GA si zdaj lahko kuhinjo privoščite kar do 50% ceneje! In to še ni vse: ob naročilu kuhinje boste prejeli tudi Gorenje pomivalni stroj – BREZPLAČNO! Pozor: pohitite z naročilom, akcija GRATIS POMIVALNI STROJ traja do 7. decembra, akcija kuhinj pa le do konca leta!

KuhinjaKuhinjaIZRIS KUHINJE PO VAŠIH ŽELJAH. DA, TO JE »GA«!

V GA trgovinah vam poleg nasvetov za izbiro najbolj primernega aparata izrišejo kuhinjo po vaših željah in glede na dimenzije vašega prostora, zato je vsaka kuhinja unikatna. In ne pozabite: BREZPLAČNO boste poleg kuhinje, ki so zdaj kar do 50% ugodnejše, dobili še pomivalni stroj GORENJE!

Pomivalni strojPomivalni strojNaročite vaš IZRIS KUHINJE:

§ izris kuhinje enostavno naročite na vaš dom, kjer boste skupaj z GA strokovnim svetovalcem opravili vse potrebne meritve in izris;

§ na elektronski naslov info@ga.si posredujete slike in tloris prostora, v katerem bo stala kuhinja

§ obiščete eno GA trgovin in s seboj prinesete slike in tloris prostora, v katerem bo stala kuhinja.

V omejenih količinah pa so v GA za vas pripravili izjemne ugodnosti gospodinjskih aparatov, pralni stroj CANDY so iz 559,90€ znižali za vas na le 319,90€, HLADILNIK CANDY v akciji le 219,90€, pomivalni stroj CANDY pa boste plačali namesto 469,90€ le 269,90€! Ker so količine omejene, pohitite s prevzemom EPOPUSTOV TUKAJ.

GA se že 13 let trudi za Vas! So največji specializirani ponudnik gospodinjskih aparatov in kuhinj v Sloveniji. Ponujajo izbor več kot 2800 aparatov vseh blagovnih znamk, prodajalci pa vam bodo pomagali z nasvetom, da boste izbrali aparat, ki je primeren za vaše gospodinjstvo.

Kje najdete trgovine GA? Ljubljana, Maribor, Kranj, Celje, Nova Gorica, Kamnik, Ajdovščina in Ptuj.

Nasveti o gospodinjskih aparatih GA: 080 7 33 9 (od 8h do 16h).

KuhinjeKuhinje

Bi si radi privoščili več za manj denarja? Prijavite se na enovice!