MENU
Košarica Lokalna ponudba Izdelki Vzmetnice

BOTOX IN BEAUTY SHOW – dogodek, kjer si boste lahko privoščite CELOSTNO polepšanje!

BOTOX IN BEAUTY SHOW – privoščite si osvežitev vašega obraza in zablestite!

Za vas smo izbrali le najboljše. Zelo kakovosten botox in HIALURON bo vaš obraz polepšal kar za obdobje do ENEGA LETA! Ne verjamete? Berite naprej. Hit v ZDA in pri vseh lepoticah in igralkah, ki jih gledate v dobrih filmih in so večno mlade, zdaj tudi pri nas – po najugodnejši ceni na slovenskem trgu. Privoščite si torej BOTOX IN/ALI HIALURON in pridite na naš BOTOX IN BEAUTY SHOW 15. novembra, kjer vas čaka še cel kup presenečenj!

BOTOX IN BEAUTY SHOW – privoščite si osvežitev vašega obraza in zablestite!BOTOX IN BEAUTY SHOW – privoščite si osvežitev vašega obraza in zablestite!

Za vas smo namreč želeli pripraviti nekaj posebnega, zato smo celotnemu dogajanju na ta dan dodali še popestritev, celovito ponudbo za vaš izjemen videz. Pravljica, bi lahko rekli temu. Pravljica, ki bo resnična. Za vas in vaš videz. Drage dame, vse boste namreč lahko uredile v enem dnevu: se pomladile in odpravile moteče gube, si uredile frizuro, pocrkljale telo s terapevtsko masažo, se naličile in še kaj! Predstavili bomo tudi vrhunske kreme za nego obraza z Lucijo Gubenšek in še marsikaj.

Terapevtska masažaTerapevtska masaža

Lahko si boste privoščile super učinkovito terapevtsko masažo salona PROMANUS terapevtske masaže.

Morda pa se boste raje odločile za japonsko metodo vrisovanja dlačic salona INKOGNITO? Morda pa vaša pričeska potrebuje skrbne in izkušene roke? Na BB showu boste lahko izbrale tudi suho fen frizuro: ravnanje, kodranje ali spenjanje las. Salon Inkognito vas čaka na BB SHOWU v soboto, 15.11.2014! Inkognito je tudi prvi salon v Sloveniji, ki jamči diskretnost, storitve, ki si jih zaželite, namreč lahko opravijo tudi na vašem domu.Če vam težave delajo odvečne dlake, boste tudi to lahko uredile kar takoj, na licu mesta.

Ja, ko boste odhajale z BOTOX IN BEAUTY SHOWA, boste prerojene, pomlajene in predvsem še bolj samozavestne. Pravljico bo na BB Showu popestril tudi boutique STARS, ki bo predstavil svojo novo kolekcijo oblačil, ki jih boste lahko tudi kupile.

Botox je sicer najpogosteje izvajana estetska storitev na svetu. Je enostaven za uporabo, VAREN, NEBOLEČ in izredno učinkovit način pomlajevanja, ki ublaži ali celo povsem odpravi izrazne - mimične gube. Botoks je varno in učinkovito sredstvo za pomlajevanje obraza in ne ovira izraznih mišic (ne zateguje obraza). Učinkovina se s tanko iglico vbrizga pod kožo obraza na točno določenih mestih. Seveda poseg opravlja specialistka plastične kirurgije z dolgoletnimi izkušnjami in znanjem. O trenutno najugodnejši ponudbi na slovenskem trgu preberite več TUKAJ.

VAS MOTI GLOBOKA GUBA, KI NASTAJA OD UST DO NOSU (NASOLABIALNA GUBA)? ODPRAVITE JO!

HIALURONSKA KISLINA za nasolabialno guboHIALURONSKA KISLINA za nasolabialno gubo

Naša koža je vsak dan izpostavljena škodljivim dejavnikom in izgublja prožnost. Na obrazu se to najprej pozna v obliki gubic okoli nosa in ustnic, ki pa jih s tokratno ponudbo, s pomočjo hialuronske kisline, lahko ODPRAVITE popolnoma varno in skoraj neboleče! Seveda tudi ta poseg opravlja specialistka plastične kirurgije z dolgoletnimi izkušnjami in znanjem. Polnilo injicira pod površino s fino tanko iglo – bližje površine kože, kadar gre za manjše korekture in globje pod površino kože, kadar gre za globje gube. Polnilo vsebuje anestetik, ki zmanjšuje neudobje med posegom, učinki pa so vidni takoj. Več TUKAJ.

Drage moje, vabljene na prvi BOTOX in BEAUTY SHOW v Sloveniji. Pridite v soboto, 15. novembra 2014 v ordinacijo Alfaestetica v Domžale, vaša vstopnica je nakup kateregakoli kupona, ki jih najdete TUKAJ.

BOTOX IN BEAUTY SHOW – privoščite si osvežitev vašega obraza in zablestite!BOTOX IN BEAUTY SHOW – privoščite si osvežitev vašega obraza in zablestite!

Bi si radi privoščili več za manj denarja? Prijavite se na enovice!