MENU
Košarica Lokalna ponudba Izdelki Vzmetnice

KJE PA BO VAŠ OTROK MED KROMPIRJEVIMI POČITNICAMI? HURA, V ATLANTISU!

Imate težave z varstvom otroka med prihajajočimi počitnicami? Ali pa si le želite, da bi se vaši otroci imeli lepo med počitnicami in se ne bi zgolj doma dolgočasili? Vodno mesto Atlantis vam ponuja izjemno ponudbo, veljavno samo med počitnicami, kjer bodo popolnoma poskrbeli za vaše najmlajše!

Privoščite svojim otrokom NEPOZABNE POČITNICE V VODNEM MESTU ATLANTIS za izjemno ceno, kar 20% ceneje, za 4 dni (10 ur varstva) boste odšteli le 83,20€! Preverite takoj TUKAJ.

10 – urno dnevno varstvo vaših otrok (4-15 let), bo obogateno z Olimpijskim programom – Mini olimpijada s pravim olimpijskim protokolom in udeležbo vrhunskih športnikov ter dobitnikov medalj. Dan se bo začel že med 7.00 in 9.00 uro zjutraj z jutranjo telovadbo in samopostrežno malico, izpopolnjevanjem znanja plavanja in z učenjem osnovnih tehnik za najmlajše.. Sledila bodo prava adrenalinska doživetja in seveda slastno kosilo, nato pa bodo otroke obiskali vrhunski slovenski športniki iz najprestižnejših svetovnih tekmovanj. Dan se bo zaključil z Mini olimpijado in ob 17h bodo vaši otroci že pošteno utrujeni ter polni vtisov po norih doživetijh, ki jih lahko doživijo samo v Atlantisu. Več preberite TUKAJ.

Kar 10-urno varstvo in hkrati noro doživetje bo potekalo od ponedeljka do četrtka (27/10-30/10 – 4 dni), po zares izjemni ceni in nikjer ceneje, najdete pa ga TUKAJ.

Krompirjeve počitnice v AtlantisuKrompirjeve počitnice v Atlantisu

To pa še ni vse, kar so za vas pripravili v vodnem mestu ATLANTIS: vašega otroka zdaj po izjemni ceni lahko vpišete tudi na 10-urni tečaj plavanja (nadstandardni ali individualni tečaji). Izjemen, kar 15% popust na plavalne tečaje, pa najdete tukaj (nadstandardni) in tukaj (individualni). Tečaji potekajo enkrat tedensko.

Posebno doživetje za vsakega otroka pa je tudi ROJSTNI DAN. Starši si vedno želimo, da je izjemen. Če ga vaš otrok lahko preživi v družbi svojih prijateljev v vodnem mestu Atlantis, si ga bo zagotovo za vedno zapomnil. In pozor! Izjemno praznovanje za vašega slavljenca bo popolnoma BREZPLAČNO! Ne, ne hecamo se, več preberite TUKAJ.

NAPOVED NORE AKCIJE V ATLANTISU PO POČITNICAH!

Ko bo počitnic konec, pa ne bo konec tudi ugodnosti v Atlantisu, ki so jih pripravili posebej za uporabnike Privoščite.si! Takoj v ponedeljek po počitnicah (3/11/2014) boste namreč na naši spletni strani lahko kupili celodnevne vstopnice za Svet doživetij in Termalni tempelj kar 30% ceneje!

Praznovanje rojstnega dne v AtlantisuPraznovanje rojstnega dne v Atlantisu

Bi si radi privoščili več za manj denarja? Prijavite se na enovice!