MENU
Košarica Lokalna ponudba Izdelki Vzmetnice

BOTOX IN BEAUTY SHOW – privoščite si osvežitev vašega obraza in zablestite!

Za vas smo izbrali le najboljše. Zelo kakovosten botox in hialuron bo vaš obraz polepšal kar za obdobje do ENEGA LETA! Ne verjamete? Berite naprej. Hit v ZDA zdaj tudi pri nas – po najugodnejši ceni na slovenskem trgu. Gubice na čelu ali gubice okrog oči? Premajhne ustnice? Ne, to ni več problem!

Privoščite si osvežitev vašega obraza in zablestite!Privoščite si osvežitev vašega obraza in zablestite!

Botox je najpogosteje izvajana estetska storitev na svetu. Je enostaven za uporabo, VAREN, NEBOLEČ in izredno učinkovit način pomlajevanja, ki ublaži ali celo povsem odpravi izrazne - mimične gube. Naj vas ne bo strah! Izkoristite izjemno ponudbo ZDAJ!

Botox - varen in nebolečBotox - varen in nebolečBotoks se je začel uporabljati že v poznih 60. letih za zdravljenje nevroloških motenj, danes pa se je izkazal kot nepogrešljivo estetsko sredstvo, saj je popolnoma varno in učinkovito za pomlajevanje obraza in ne ovira izraznih mišic (ne zateguje obraza). Seveda poseg opravlja specialistka plastične kirurgije z dolgoletnimi izkušnjami in znanjem. O trenutno najugodnejši ponudbi na slovenskem trgu preberite več TUKAJ.

Prve učinke boste opazili že v prvih dneh po injiciranju, polni učinek pa je opazen po tednu ali dveh. Učinek oziroma trajanje botoxa ob redni uporabi dokazano lahko traja dlje. Več preberite tukaj.

Odpravite gubo, ki nastaja od ust do nosu.Odpravite gubo, ki nastaja od ust do nosu.VAS MOTI GLOBOKA GUBA, KI NASTAJA OD UST DO NOSU? ODPRAVITE JO!

Naša koža je vsak dan izpostavljena škodljivim dejavnikom in izgublja prožnost. Na obrazu se najprej pozna v obliki gubic okoli nosa in ustnic, ki pa jih s pomočjo hialuronske kisline lahko ODPRAVITE popolnoma varno in skoraj neboleče! Več preberite TUKAJ. In cena? Nora ali noro dobra! :)

Seveda tudi ta poseg opravlja specialistka plastične kirurgije z dolgoletnimi izkušnjami in znanjem. Polnilo injicira pod površino s fino tanko iglo – bližje površine kože, kadar gre za manjše korekture in globje pod površino kože, kadar gre za globje gube. Polnilo vsebuje anestetik, ki zmanjšuje neudobje med posegom, učinki pa so vidni takoj. Preberite več TUKAJ in si ponudbo privoščite takoj, saj je omejena. Na mestu posega se lahko pojavijo rdečica, oteklina in podpludbe/ modrice /črnavke, vendar ponavadi izzvenijo v nekaj dneh.

Polepšajte vaše ustnice!Polepšajte vaše ustnice!BI SI RADE POLEPŠALE/POVEČALE VAŠE USTNICE IN TAKO POSTALE ŠE BOLJ ŽENSTVENE?

Zdaj to lahko naredite z nakupom ponudbe TUKAJ, saj smo za vas uspeli pridobiti trenutno najugodnejšo ponudbo za povečanje ustnic s hialuronsko kislino v Sloveniji! Tudi tu ne gre za nekaj novega in tudi ta poseg je popolnoma varen.

Brez skrbi si zdaj lahko privoščite več :) preberite več o celotni ponudbi vseh tretmajev, ki so trenutno v akcijo po norih cenah, TUKAJ. In pozor! Pohitite z nakupom, saj so ponudbe količinsko OMEJENE.

Bi si radi privoščili več za manj denarja? Prijavite se na enovice!