MENU
Košarica Lokalna ponudba Izdelki Vzmetnice

NORO! Vsi si želijo BREZPLAČNEGA hujšanja, čas za prijave se izteka!

Kakšen odziv, neverjetno! Kot kaže, bi vsa Slovenija želela BREZPLAČNO hujšati z nami. S prijavami na našo akcijo ste nas namreč dobesedno zasuli. A pozor, časa za prijavo je le še nekaj dni, zato se prijavite čimprej - to lahko storite TUKAJ. Je vsega preveč? Kilogramov in centimetrov? Prijavite se čimprej in hujšajte ZASTONJ!Je vsega preveč? Kilogramov in centimetrov? Prijavite se čimprej in hujšajte ZASTONJ!

Ne pozabite priložiti fotografije CELOTNEGA telesa. Zagotavljamo vam, da boste že do poletja izgledali popolnoma drugače. Seksi, izklesana postava je zdaj bližje kot kadarkoli. Ne pozabite, 6 srečnih izbrank/cev bo 12 tednov hujšalo popolnoma ZASTONJ.

Pri tem bodo vseskozi pomagali vrhunski strokovnjaki za preoblikovanje telesa. Da bo popolnoma vse potekalo tako kot mora, pa bo skrbela naša ekipa skupaj s pokrovitelji Nupo, Sokol Group in Linea Snella. Razvajali vas bomo in obenem spodbujali, da dosežete čim boljše rezultate - da se boste v 12 tednih počutili kot prerojeni.

In kdo so naši pokrovitelji? Verjetno jih ni treba prav na dolgo predstavljati, saj so pri nas prisotni že več let, njihovi uspehi pa govorijo sami zase.

Pred vami je lahko čudovito poletje - le prijaviti se je treba.Pred vami je lahko čudovito poletje - le prijaviti se je treba.

  • NUPO dietna prehrana je vse, kar vaše telo potrebuje! Izguba odvečnih kilogramov z Nupo dietno prehrano je namreč učinkovita, preprosta in hitra z dokazanimi učinki v več kot 56 kliničnih študijah ter potrjenimi zdravstvenimi trditvami na EFSA! S širokim in raznolikim izborom Nupo dietnih napitkov in dietnih juh je vsak obrok nova izkušnja, Nupo dietno prehrano pa lahko preprosto vzamete s seboj, kamorkoli greste.

  • LINEA SNELLA je metoda, s pomočjo katere je oblikovanje telesa končno postalo enostavno in zabavno! Razvita in izpopolnjena je bila v 30-ih letih delovanja na mednarodnih trgih, v več kot 120-ih centrih. Svoje zajamčene cilje dosežete kar 3 do 4 krat hitreje, udobno, predvsem pa povsem varno. Izgubite do 1 konfekcijsko številko v le 4-ih tednih!

  • SOKOL GROUP v svojih programih nudi vse za šport, od proizvodnje fitnes naprav do razvoja programskih orodij za vodenje športnih objektov, od uvoza in distribucije športne prehrane do nudenja storitev fitnesa in aerobike.

In vsa ta velika imena vam zdaj ponujajo svoje najboljše storitve, seveda z našo pomočjo, povsem BREZPLAČNO! Čas za prijavo se izteka, naslednji teden bo šlo že zelo zares!

PRIJAVA

Bi si radi privoščili več za manj denarja? Prijavite se na enovice!