MENU
Košarica Lokalna ponudba Izdelki Vzmetnice

NAŠA FUNDACIJA – VILA GALJA: VAŠ DENAR GRE V 100% VREDNOSTI NA CILJ!

Verjetno še ne veste, da smo lani odprli svojo dobrodelno Fundacijo, Fundacijo Vila Galja, ki je bila ustanovljena z namenom pomagati otrokom iz socialno ogroženih družin in z namenom, da vseh 100% zbranih sredstev pristane na cilju. Zdaj točno vemo, kam gre zbran denar. Ker pa se bližajo prazniki, ki so za marsikoga grenki in bi jih najraje izbrisali iz koledarja, bomo poskušali pomagati. Pomagati vsem, ki našo pomoč resnično potrebujejo.

Fundacija VILA GALJAFundacija VILA GALJA

KAKO DAROVATI? Z izpolnjenim dokumentom, ki ga najdete na povezavi bo šlo 0,5% vaše dohodnine najini fundaciji namesto državi. In storili boste dobro delo. Razumemo vse, ki imate že kakšno drugo organizacijo (malo manj tiste, ki še naprej raje dajete državi), v kolikor pa želite zamenjati, ker nam zaupate, je vse, kar morate narediti, to, da izpolnite ta dokument čimprej in ga do konca oktobra pošljete na spodnji naslov. Velja zadnja oddana zahteva in torej ni potrebno preklicati prejšnjih, v kolikor ste že namenjali del dohodnine komu drugemu.

Če tega ne želite storiti, ampak bi raje samo darovali določen znesek, potem kliknite TUKAJ.

Fundacija VILA GALJAFundacija VILA GALJA

PRIPOROČITE NAS: Seveda se ob tem priporočamo, da Vilo Galjo priporočite tudi vsem svojim – znancem, sorodnikom, poslovnim partnerjem. Več nas bo, več srčec bomo osrečili. Zbrana sredstva so 100% in tudi preverjeno z naše strani, v celoti namenjena otrokom, kajti čisto vsi v Fundaciji delamo PRO BONO.

KOMU BOSTE POMAGALI? Pomagali boste otrokom iz (preverjeno) socialno ogroženih družin. Problem, ki ga imajo sicer skladi vrtcev in šol, je ta, da v kolikor vrtec financira neko dejavnost otroku, sredstva, ki jih financirajo, povečujejo finančne prilive staršem in posledično se nemalokrat zgodi, da starši "padejo" v višji dohodninski razred ali iz tega razloga celo izgubijo kak socialni transfer, ki ga imajo. Zato se starši ponavadi takim donacijam namenoma odrečejo, saj vedo, da jih bo to pošteno udarilo po žepu. Otroci pa ostanejo doma ali lačni. Ne pozabimo, govorimo o starših, katerih skupni prejemki dostikrat ne dosegajo niti ene povprečne slovenske plače.

Fundacija VILA GALJAFundacija VILA GALJA

DO KDAJ MORAM ODDATI VLOGO? Izpolnjeno vlogo najdete na povezavi in jo moramo oddati do konca oktobra 2014, zato pohitite. Podpisano pošljite na naslov: FUNDACIJA VILA GALJA, Zelena pot 26, 1000 Ljubljana. Če pa imate elektronsko potrdilo in dostop do https://edavki.durs.si/, lahko vse to uredite on-line. Dokument najdete v meniju Dokumenti: Doh-Don - Zahteva za namenitev dela dohodnine za donacije.

Iskrena hvala vsakomur posebej, če se boste odločili darovati Fundaciji Vila Galja oz. vsem, ki ste tako ali drugače že udeleženi pri drugih organizacijah.

In hvala tudi vsem tistim, ki boste namesto dela dohodnine raje darovali kak evro prek naše ponudbe. Darujete lahko minimalno 1€ ali več, kolikor želite in kolikor zmorete.

Na Privoščite.si nas grejejo nasmehi malih nadobudnežev, tistih, ki niso prav nič krivi za svoje stanje…..in zato bomo vztrajali. Ne pozabite za nas povedati tudi vsem ostalim. Otroci vam kličejo HVALA!

Fundacija VILA GALJAFundacija VILA GALJA

Bi si radi privoščili več za manj denarja? Prijavite se na enovice!