MENU
Košarica Lokalna ponudba Izdelki Vzmetnice

Stresna inkontinenca se lahko ozdravi tudi BREZ OPERACIJE! Preverite.

Sindrom ohlapne nožnice, nehoteno uhajanje urina ob naporu, je le del težav, s katerimi se ženske srečujejo. Nenadzorovano uhajanje vode (urinska inkontinenca) je za številne ženske velika težava, predstavlja socialni in higienski problem. Ženske lahko prizadane v vseh starostnih obdobjih. In še bolj intenzivno se lahko pojavi v jesensko – zimskem času. Rešite se te nadloge z neoperativnim posegom v medicinsko zdravstvenem centru Alfaestetica!

Sindrom ohlapne nožniceSindrom ohlapne nožnice

Poznamo več vrst urinske inkontinence. Najpogostejša je stresna inkontinenca, za katero je značilno uhajanje vode ob povečanem pritisku v trebuhu (težje fizično delo, kašljanje, kihanje, športna aktivnost). Dejavnki tveganja za nastanek stresne inkontinence so nosečnost, porod, debelost, menopavza in staranje. Vzrok za nastanek stresne urinske inkontinence je popuščanje delovanja struktur medeničnega dna. Prizadete so mišične in vezivno tkivne strukture, tako da niso več sposobne zadržati povečanega pritiska na mehur.

Vse to pa lahko rešite z laserskim zdravljenjem, ki je primerno za ženske z blago do zmerno stresno urinsko inkontinenco. Odpravlja tudi težave zaradi povečane ohlapnosti nožnice. Tudi to pod zdravstvenim nadzorom počnejo v ordinaciji Alfaestetica v Domžalah.

Stresna urinska inkontinencaStresna urinska inkontinenca

Najnovejša metoda zdravljenja blažjih oblik stresne urinske inkontinence je LASERSKA TERAPIJA. To je minimalno invazivna metoda. Laserska svetloba s toplotnim učinkom povzroči krčenje kolagenskih vlaken v sprednji steni nožnice, zato se spremeni elastičnost tkiv nožnice in urogenitalne prepone. Ker pa se mehur drži sprednje stene nožnice, se povečana elastičnost tkiv kaže tudi na sečnem mehurju. Poenostavljeno povedano, organom, ki so bili prej povešeni, vrnemo prvotno anatomsko lego in s tem kontinenco. Poseg opravlja specialist ginekolog. V medicinsko zdravstveni ordinaciji Alfaestetica v Domžalah vas bodo rešili te nadloge in profesionalno poskrbeli za vas. Tokrat so za vas pripravili tudi posebno, promocijsko ceno, kupon najdete TUKAJ.

Bi si radi privoščili več za manj denarja? Prijavite se na enovice!