MENU
Košarica Lokalna ponudba Izdelki Vzmetnice

GUBICE? Nič več. Utrujena koža? Kje pa! Rešitev? DIAMANTNI PILING IN KISIKOVA INFUZIJA + kupon s posebnim popustom!

Skozi življenje se srečujemo s številnimi teževami na koži, ki so posledica sončenja, staranja, nosečnosti, nepravilnega prehranjevanja, pubertete in drugih dejavnikov. Posledice so lahko resne: gube, starostne pege, brazgotine, akne, mastna koža, strije, celulit. A zakaj bi to dopustili? Sodobna odkritja in tehnologija lahko vse to preprečijo! V ordinaciji za estetsko in anti-aging medicino Alfaestetica v Domžalah vedo, kako dobro poskrbeti za vas. Zavedajte se, da je koža na obrazu najbolj izpostavljena in je vanjo pametno vlagati. Danes vam povemo, kaj resnično deluje, torej berite naprej!

DIAMANTNI PILING IN KISIKOVA INFUZIJADIAMANTNI PILING IN KISIKOVA INFUZIJA

Že stare egipčanke so poznale skrivnosti mikrodermoabrazije, saj so za piling povrhnjice uporabljale pesek. Mikrodermoabrazijo, kot jo poznamo danes, so razvili leta 1985 v Italiji. Prvi sistemi so temeljili na uporabi različnih kristalov, danes pa namesto teh uporabljamo diamantne konice. DIAMANTNI PILING s sistemom PRISTINE zmanjša gubice, pore, madeže, akne, celulit, strije. Po tretmaju se lahko vrnete k običajnim aktivnostim.

Izvaja se lahko na vseh delih telesa. Ponavadi je potrebnih 6 do 12 tretmajev v razmaku 7 dni. Postopek je neboleč, neagresiven, brez alergičnih reakcij, koža je vidno obnovljena. Odpravlja tudi akne in brazgotine, hiperpigmentacija izgine, zmanjša gubice in starostne pege, tudi celulit, kar pa je najpomembnejše: STIMULIRA PROIZVODNJO NOVIH KOŽNIH CELIC, KOLAGENA IN ELASTINA!

Diamantni piling je drugi najbolj popularen tretma, takoj za botoxom in filerji. Postopek je neboleč, popolnoma higienski in hipoalergen, saj vakum istočasno odstrani odmrle celice s površine kože, ter pospeši prekrvavitev in obnavljanje kožne strukture. Diamantni piling je prejel nagrado Les Nouvelles Estetique za najboljšo inovacijo leta 2008. Na koncu novice si v filmčku poglejte dejansko izvedbo diamantnega pilinga. Danes je zdravstveno estetski center Alfaestetica za vas pripravil posebno, promocijsko ceno tretmaja, po katerem boste zagotovo videti osvežene, brez gubic in kot prerojene, kupon najdete tukaj.

Za še večjo nego in skrb vaše kože pa v ordinaciji za estetsko in anti-aging medicino Alfaestetica kombiniramo diamantni piling z Oxygen kisikovo infuzijo.

Terapija temelji na revolucionarni hiperbaricni kisikovi tehnologiji, ki omogoča, da z vitamini obogatena hialuronska kislina prodre skozi povrhnjico in globinsko navlaži in obnavlja kožo. Tretma zagotavlja neprimerljive rezultate, kot so takojšnje glajenje obraznih gubic, napetost in navlaženost kože, brez strahu pred rdečino ali draženjem. Izjemni rezultat je viden že takoj po prvi terapiji. Dva izjemna tretmaja v enem, po posebni, promocijski ceni, samo v centru Alfaestetica. Kupon za promocijski popust najdete tukaj.

Kisik tvori do 21% atmosfere in je nujen za življenje. Oxygen Ageless sistem " vnese" kisik in ga filtrira v koncentracijo 90-95% čistega kisika. Terapija je edinstvena zato, ker v primerjavi z ostalimi vrstami kisikovih neg, ki pršijo kisik po površini kože, le-ta uporablja terapevtski kisik pod hiperbaričnim pritiskom (pod večjim pritiskom), ki v kombinaciji s specialnim serumom modificirane hialuronske kisline, esencialnih vitaminov, rastlinskih ekstraktov, antioksidantov in aminopeptidov tako prodira veliko globlje v kožo. Koži pomaga uskladiščiti vlago in obdržati nivo vlaženja. V manj kot 1 uri je koža izdatno navlažena in napolnjena, kar daje tej vrhunski negi poseben pomen. Rezultat je viden takoj. Več preberite tudi na spletni strani ordinacije za estetsko in anti-aging medicino Alfaestetica.

Bi si radi privoščili več za manj denarja? Prijavite se na enovice!