MENU
Košarica Lokalna ponudba Izdelki Vzmetnice

VIDEO: Hujšanje združuje - stkala so se nova prijateljstva!

V finišu nagradne akcije Privoščite.si hujšanje smo z našo kamero znova poizvedovali o napredku naših kandidatov. A tokrat so o njih spregovorili drugi - terapevtka, osebni trener in celo dve kandidatki ena o drugi. Ob tem boste izvedeli tudi, da sta prav ti dve kandidatki spletli pristne prijateljske vezi.

Sarah in Ljubica sta zahvaljujoč naši akciji postali dobri prijateljiciSarah in Ljubica sta zahvaljujoč naši akciji postali dobri prijateljici Ljubica in Sarah - med njima je več kot 30 let razlike - sta v teh pomladnih mesecih s pomočjo Nupa in naše akcije postali pravi prijateljici. Ne združuje pa ju le uspešno hujšanje s pomočjo Nupo dietne prehrane in Nupo akademije, pač pa sta se ujeli tudi po duhovni plati.

Več seveda izveste v filmčku, v katerem se nato pogovarjamo še z Jadranko - terapevtko, ki v ljubljanskem centru Linea Snella budno spremlja in beleži napredek naše kandidatke Mirjam. Lahko vam izdamo, da jo je zelo pohvalila.

No, zatem pa končno spoznamo tistega osebnega trenerja Matjaža iz fitnes centra Sokol Laguna, ki ga naša kandidatka Sabina tako zelo hvali. Kako ga tudi ne bi, ko pa se ji je življenje z rednimi treningi in uravnoteženo prehrano končno obrnilo na bolje. Tako kot tudi Sandiju, ki je svoje maščobne celice več ali manj že pretvoril v mišične.

Bi si radi privoščili več za manj denarja? Prijavite se na enovice!