MENU
Košarica Lokalna ponudba Izdelki Vzmetnice

Z Linea Snello izgubila več kot 50 kilogramov!

Linea Snella v Sloveniji že vrsto let velja za eno najučinkovitejših shujševalnih metod. Pomagala je že na tisoče Slovenkam, nekatere pa so z njeno pomočjo izgubile celo več kot 50 kilogramov! Linea Snelli zato zaupa tudi vedno več znanih Slovenk, med drugim Helena Blagne, Manca Špik in Saša Lendero.

Barbara Šmerc prej in potemBarbara Šmerc prej in potem Ena od največjih zgodb o uspehu je zagotovo tista o 30-letni Barbari Šmerc, ki je poleti leta 2012 tehtala kar 123,1 kg. Prav ta številka jo je streznila, da je svoje staro življenje poslala v pozabo. Poslovila se je od basanja z najrazličnejšo nezdravo hrano, sladkih pijač in cigaret, končno se je začela gibati. Za tisti odločilni premik v glavi pa je poskrbela prav Linea Snella.

"Čisto na začetku, ko sem dobila prvi sklop vaj v Thermoslimu, sem si mislila, da niso ne vem kako težke. No, pri 22ih ponovitvah, ko sem se že cela tresla od napora, sem spoznala da je moja kondicija, če ocenjujem od 1-10, na minus 5!! No, pri 30ih ponovitvah sem si končno upala vprašati, pri koliko ponovitvah se konča – pri 40ih je bil odgovor in takrat sem se vdala, ni mi več pomoči, sploh nisem več razmišljala, kako ne morem več, samo delala sem in delala. To pa se je poznalo tudi pri rezultatih in kmalu sem bila na prvi tabli (minus 50 cm!!)."

Seveda je Barbara zaradi zelo spodbudnih rezultatov vztrajala še naprej in v dobrem letu dni zahvaljujoč Linea Snelli in prehranskim nadomestkom izgubila kar 51 kilogramov. In kako se ji to odraža v vsakdanjem življenju?

"Največ šteje pogled, ko hodiš po ulici in greš mimo moškega, ki te premeri od glave do pet. Potem gresta drug mimo drugega – in to sedaj je najboljše – obrnem se, da vidim, če se bo obrnil in pogledal še enkrat in JA, JE POGLEDAL... ZMAGGAAA..."

Mateja Mrak prej in potemMateja Mrak prej in potem Podobno navdihujoča je tudi zgodba Mateje Mrak, ki se je z odvečno težo spopadala že od otroštva. A vse dokler njena mama ni odkrila Linea Snelle in z njeno pomočjo začela izdatno hujšati, se Mateja ni spravila v red. Potem pa ji je v glavi končno naredilo klik in danes se lahko pohvali z izjemnimi rezultati.

"Počutim se fenomenalno. Izgubila sem 237 cm obsega in 50kg! Lahko počepnem brez težav, lahko se gibam, s koleni in nogami nimam več težav. Da o oblekah sploh ne govorim. Lahko si privoščim marsikaj... od legic, ki jih prej nisem mogla obleči, dolgih tunik, visokih škornjev ... Marsikdo me niti ne prepozna."

Za Natalijin popoln videz skrbi tudi Linea SnellaZa Natalijin popoln videz skrbi tudi Linea Snella Na Linea Snello prisegajo tudi številne znane Slovenke

Da je Linea Snella ena od najbolj priljubljenih metod hujšanja pri nas, dokazuje tudi dejstvo, da ji zaupa vedno več znanih Slovenk, med drugim Helena Blagne, Manca Špik, Saša Lendero, Nuša Derenda in tudi Natalija Verboten, ki je o Linea Snelli povedala:

"V številnih letih, odkar obiskujem center Linea Snella v Mariboru, sem šla skozi različne faze. Izgubila sem kilograme, centimetre, obdržala težo, učvrstila tkivo, si oblikovala postavo in kar je zelo pomembno za trajne rezultate - spremenila način prehranjevanja in življenja. Vse to mi je uspelo ob pomoči strokovnega, prijaznega in toplega osebja v centru. Prepričali so me s svojim profesionalnim pristopom. Pri njih ima vsak zakaj svoj zato. Vsem, ki me sprašujejo, ali deluje, odgovarjam, saj vidite!"

Bi si radi privoščili več za manj denarja? Prijavite se na enovice!