MENU
Košarica Lokalna ponudba Izdelki Vzmetnice

VIDEO: Življenje se nam je obrnilo na glavo!

Ker se naša akcija Privoščite.si hujšanje počasi bliža koncu, smo z našo kamero znova obiskali tri naše kandidatke, ki izgledajo in tudi zvenijo kot prerojene. Mirjam, Ljubica in Sabina so spregovorile o svojih izgubljenih kilogramih in o veselju do življenja, ki so ga s pomočjo naše akcije ponovno pridobile nazaj.

Mirjam je z vadbo v Linea Snelli "snela" že več kot 8 kgMirjam je z vadbo v Linea Snelli "snela" že več kot 8 kg Na posnetku se najprej pogovarjamo z Mirjam Kurent, ki je s pomočjo metode Linea Snella izgubila več kot 8 kilogramov in skupno skoraj 50 cm v obsegu. To je kljub njenim zdravstvenim omejitvam zelo lep rezultat.

Podobno zadovoljna je tudi Ljubica Drinić, ki hujša s pomočjo Nupo dietne prehrane in programa Nupo 360°. V filmčku med drugim tudi izvemo, da se počuti kot dojenček.

Za konec pa smo se pogovarjali še s Sabino Butolen, ki s svojimi rezultati v fitnesu Sokol Laguna sprva ni bila povsem zadovoljna. No, zdaj je zgodba povsem drugačna - Vrhničanka je nad svojo spremembo tako navdušena, da bo z vadbo pod okriljem osebnega trenerja Matjaža nadaljevala tudi po izteku akcije.

Bi si radi privoščili več za manj denarja? Prijavite se na enovice!