MENU
Košarica Lokalna ponudba Izdelki Vzmetnice

Smučarska bomba popustov je padla, na vas je, da jo ulovite ツ


Bi si v letošnji sezoni privoščili smučanje pa še ne veste kje? Dovolite, da vam pomagamo.

Privoščite by Btravel je za vas pripravil veliko SKI promocijo, ki smo jo poimenovali kar "SKI BOMBA". Na smučarske pakete, ki so označeni s "-10%" in bodo kupljeni do 31. 12. 2018, vam podarjamo 10% popust.

Ga želite? Ni problema, morate le:

✔ pogledati PONUDBE in izbrati svojo
✔ se prijaviti
✔ vpisati promo kodo "SKI BOMBA"
✔ med načini plačila izbrati UPN
✔ kliknite KUPI


SKI BOMBA je padla, na vas je, da jo ulovite ツ

Prihod hladnejših dni je idealen trenutek za razmišljanje o zimskih počitnicah in o izbiri prave destinacije na kateri jih boste preživeli. Čeprav se veliko ljudi vse pogosteje odloči zimo zamenjati za tople kraje, kot je Bali ali Maldivi, je število tistih, ki jo preživijo v smučarskih središčih še vedno večje.

Gore so se izkazale kot najboljša izbira za odmik od stresnega delovnega ritma. Zato načrtujte že sedaj in pridobite ugodnejše pogoje.

Prazniki na smučeh in snegu privlačijo s svojo čarobno energijo. Zdaj je tisti del v letu, v katerem se večina Slovencev že tradicionalno pripravlja na smučanje, razmišlja o ekipi za popoln oddih in možnih "snežnih" destinacijah. Italijanska in avstrijska smučišča so Slovencem dobro poznana in prava umetnost je ponuditi nekaj še neodkritega. Če pa se s pripravami začne pravočasno, vas široka ponudba smučišč in dobe cene lahko presenetijo.

Turistična agencija Btravel je znana po eni od najširših ponudb smučanja na trgu, vsako leto pa doda nove destinacije in inovativne pakete.

Avstrija: Gerlitzen, Almresort Gerlitzen; Matrei, Hotel in apartmaji Goldried; Sillian, Apartmaji Feriendorf Hochpustertal; Nassfeld, Hotel Franz Ferdinand 3*; Turracher Höhe, Alpenpark Chalet; Flachau, Apartmaji Sonnberg.
Italija: Pinzolo, Hotel Beverly 4*, Apartmaji Canada, Apartmaji Rosa delle Dolomiti; Folgaria, Apartmaji Serrada in Apartmaji Alaska; Passo Tonale, Hotel Dahu in Hotel Sporting; Monte Bondone, Hotel Alpine Mugon 4*.
Francija: Serre Chevalier, Residence Briancon 2*; Les Orres, Apartmaji L'Ecrin dec Orres 4*; Vars, Apartmaji Pra ste Marie 3*; Val Cenis, Apartmaji Les Alpages de Val Cenis 4*….

Za našo smučarsko ekipo je zmagovita kombinacija aktivno smučarsko doživetje z dolgoročnim delom v turizmu in na tem področju smo najboljši. Hitri na smučeh in še hitrejši v službi. Naše poznavanje smučarskih prog je popolno, saj smo presmučali vsak kilometer vsakega smučišča, ki vam pade na pamet. Hoteli, apartmajske hiše, skoraj ni objektov, ki jih nismo osebno obiskali, zato dovolite, da vam svetujemo.

Ne dvomite v kvaliteten aktivni in sproščujoč oddih.

Nagradite se s smučanjem! Pravi čas ulovite svojo first minute ponudbo, potujte varno in zanesljivo ter si zagotovite ene od najboljših zimskih počitnic.

SODELUJTE V NAŠI VELIKI NAGRADNI IGRI v kateri bomo podarjali nepozabno smučanje v Nassfeldu za 2 osebi v terminu 13.12. - 16.12.2018!

Paket vključuje:
✔ 3x polpenzion za 2 osebi v dvoposteljni sobi M
✔ 3-dnevno smučarsko karto za 2 osebi
✔ Welcome party
✔ zabava z DJ-jem
✔ smučanje z učitelji Btravel SKI ekipe

Bi si radi privoščili več za manj denarja? Prijavite se na enovice!