MENU
Košarica Lokalna ponudba Izdelki Vzmetnice

Hotel Trakošćan 4* v času jesenskih počitnic z do 38% popustom

Hotel Trakošćan **** se nahaja v neposredni bližini enega izmed najlepših in najbolj ohranjenih gradov hrvaške bogate dediščine, ki se nahaja na seznamu najlepših gradov v Evropi. Oddaljen le 52 km od Maribora in samo 160 km od Ljubljane, se nahaja v “zelenem raju”, daleč od vsakdanjega življenja. Geografski položaj hotela in naselja Trakošćan, med tremi gorami - Ravno Goro, Meseljskega gorja in Ivanščico - ponuja možnost številnih aktivnosti povezanih z naravo. Jadralno padalstvo, pohodništvo, sprehajalne in kolesarske ture, različna športna igrišča, jahanje, bližnja golf igrišča ter lovišča Zelendvor, terenske vožnje in izleti so le del široke ponudbe. 150 km urejenih in označenih pohodniških poti ter skoraj 550 km kolesarskih poti so idealne za rekreativno in profesionalno tekmovalno športno pripravo.

Dvorec Trakošćan je nedvomno ena od vodilnih turističnih znamenitosti na območju severozahodne Hrvaške oziroma širšega hrvaškega Zagorja. Vtis, ki ga ima dvorec, skupaj z gozdnim parkom in jezerom, na domače in tuje goste je vedno enak: navdušenje in očarljivost. Dvorec je edinstven, ne le na Hrvaškem, temveč tudi v svetu, saj ima ohranjeno izvirno notranjost in lastne eksponate družine Drašković, lastnikov, ki so jih uporabljali v preteklih stoletjih.

Ta kulturno-turistična destinacija je idealna za vse vrste gostov. Destinacija ponuja nešteto priložnosti, ne glede na to, ali prihajate z družino, z boljšo polovico ali poslovnim partnerjem. Vinogradi, gozdovi, travniki, sadovnjaki in zeleni griči izpostavljajo lepoto slikovitega kraja, tradicijo kulture in gostoljubnih gostiteljev.

Prijetno vzdušje restavracij je pravo mesto za vaše vrhunsko kraljevsko doživetje. Čakajo vas pozabljeni babičini recepti na nov način v čudovitem zagorskem ambientu. Izbirate lahko med 3 restavracijami - dve hotelski restavraciji, a la carte restavracija “Arx Thacorum”, penzionska restavracija “Drašković”, ter ločena restavracija ob vznožju dvorca. Vse ponujajo razne dobrote, med katerimi je vredno posebno poudariti tradicionalne zagorske jedi. Inovativen pristop, ponudba kreativnih jedi, sladic in drugih specialitet bodo zagotovile pravi praznik za brbončice.

Da bi bil vaš oddih popoln si privoščite še nepozabne trenutke Spa in wellness centru. Uživajte v bazenu, whirlpoolu, finskih in turških savnah, izbirate lahko med pestro izbiro masaž in lepotnih tretmajev za poživitev vašega telesa in duha.

Bi si radi privoščili več za manj denarja? Prijavite se na enovice!