MENU
Košarica Lokalna ponudba Izdelki Vzmetnice

Z družino v Poreč na super počitnice v hotel Flores **** ► "Midva sva uživala dekleti pa še bolj, in to po ugodni ceni ツ"

DRUŽINSKE POČITNICE V HOTELU FLORES 4* V POREČU

Poreč je čudovita destinacija na istrskem polotoku, kjer lahko preživite aktivne družinske počitnice. Je izjemno priljubljena destinacija za ljubitelje kolesarjenja, teka ter pohodništva. Mesto je prepleteno s številnimi ulicami, kjer se lahko odpočijejo tudi tisti manj aktivni gostje in uživajo v kavi v enem izmed kavarn na poreški promenadi.

Z družino smo preživeli čudovit vikend v hotelu Flores. Hotel se nahaja v sami bližini starega dela mesta in je od mestne promenade oddaljen nekaj korakov.

Ob prihodu v hotel nas je na recepciji pričakal prijazen receptor, ki nas je nagovoril v slovenskem jeziku. Po posredovanju vseh informacij o hotelu, smo se odpravili do dvigala in se povzpeli do 1. nadstropja, kjer nas je čakala naša soba. Soba ja bila prostorna z zakonsko posteljo in dvema kavčema primernima za dodatno ležiče. Kopalnica je dovolj velika, na voljo je tuš kabina in sušilec za lase. Vse sobe so klimatizirane z možnostjo gretja in hlajenja. Vse sobe imajo tudi prostoren balkon.

Po udobni nastanitvi smo se odpravili na večerjo, kjer nas je lepo sprejela gospa Jagoda in nas nagovorila v slovenskem jeziku. Osebje v hotelu je zelo prijazno in slovenski gosti jim veliko pomenijo. Ponudba samopostrežnega bara je izjemna in hrana zelo okusna. Neglede na to, da imamo zelo različne okuse, se je za vsakega našlo nekaj. Na voljo smo imeli dve različni vrsti juhe, veliko izbiro solatnega bara, mesnih in ribjih jedi, različnih prilog, sadja.

Po večerji smo se odpravili na sprehod do glavnega mestnega jedra. Mesto je polno življenja, vsi lokali so bili odprti, na voljo je veliko »štantov«, kjer vsak otrok najde kaj zase. Glede na to, da sta bila otroka od celotne poti že zelo utrujena, vendar pa smo vseeno želeli začutiti utrip mesta, nam je bližina promenade še kako prav prišla. Po končanem sprehodu in obisku vseh možnih »štantov« smo že kovali načrte za naslednji dan.

Zjutraj smo se odpravili na zajtrk, kjer nas je zopet toplo sprejela gospa Jagoda in s prešernim nasmehom pospremila do naše mize. Tako kot večerja je tudi zajtrk samopostrežni in izbira jedi prav tako velika. Na voljo so bile razne žitarice, salame, siri, namazi, jajčka, zelenjava in še bi lahko naštevali. Gostje si lahko postrežejo tudi z različnimi sokovi in toplimi pijačami. Po obilnem zajtrku smo se polni energije odpravili na raziskovanje okolice.

V bližini hotela smo odkrili otroška igrala, ki zadovoljijo še tako zahtevne razigrane otroke. Od gugalnic do tobogana, peskovnika. Lahko si zamislite, da smo tam preživeli veliko časa, a za naši dekleti vseeno ne dovolj.

Poleg otroških igral je nasmeh na obrazu pričaral tudi obisk hotelskega bazena. V bazenu je sladka voda s temperaturo okoli 28 stopinj celzija. Poleg bazena je na voljo tudi wellness s savno in manjšo fitnes dvorano.

Popoldan smo izkoristili za raziskovanje okolice, sprehodili smo se skozi borov gozdiček do plaže. Sprehajalna pot je idealna tudi za jutranji tek, prav tako pa je ob hotelu zunanji fitnes, kjer lahko po teku naredite še vaje za moč. No mi smo se raje samo sprehodili in na poti nazaj odšli na kavo v bar ob morju.

Čudovit s soncem obsijan dan smo zaključili z večerjo v hotelu. Večerja je bila obilna in je ponujala veliko izbiro hrane, tako kot prejšnji večer.

Naslednje jutro se je po zajtrku naš družinski vikend v hotelu Flores v Poreču končal. Poslovili smo se od prijaznega osebja in si obljubili, da se v hotel Flores še vrnemo. Najverjetneje že kar za jesenske počitnice.

Bi si radi privoščili več za manj denarja? Prijavite se na enovice!