MENU
Košarica Turizem Lokalna ponudba Izdelki Vzmetnice IR Paneli

ODPOTUJTE V RABAC z dodatnim 10% popustom do konca avgusta

Rabac - nekoč majhna ribiška vasica, danes pa privlačna turistična destinacija. Je najpomembnejši turistični center na vzhodni obali istrskega polotoka, 40 km od Pule in le 5 kilometrov od Labina. Ob obali Kvarnerskega zaliva, ob vznožju hribov, ki varujejo kraj in ohranjajo prijetno mediteransko podnebje, se Rabac upravičeno imenuje "biser Kvarnerja".

Kaj početi v Rabcu? Spodaj samo nekaj idej za nepozabne trenutke:

Sea Kayaking in izlet z ladjo Klinica
Rabac ima vrsto prodnatih plaž. Nekatere od njih je mogoče doseči le z dolgimi sprehodi ali po morju. Sončni zahod na mirni plaži, lepe pečine in kristalno čisto morje. Doživite posebno izkušnjo, ki se je boste še dolgo spominjali.

Sprehod Rabac-Labin
Raziščite najlepše zaščitene predele te pokrajine. Naj vam svež vonj lovorja in bora pričara občutke, ki vas bodo popeljali v vse tiste domišljijske kraje iz vašega otroštva. Obiščite slap Pećine in skrivnostno jamo Negrija. Izvirska voda je nekoč poganjala star mlin, čigar ruševine stojijo blizu največjega slapa, ki se izliva v turkizno jezero v zalivu Maslinica.

Plaža Girandella je čudovita prodnata plaža s skalnatimi in tlakovani deli. Je plaža, ki je bila zaradi bogatih vsebin in kakovosti ter čistosti morja nagrajena z modro zastavo. Zaradi zmogljivosti in aktivnosti na plaži Girandella lahko otroci, odrasli in mladi uživajo svoje bivanje ves dan.

Naravni Park Učka
Planina Učka je s svojo lepoto vedno privlačila številne izletnike in obiskovalce, ki jim je ta oaza zelenja in miru nudila skok iz mestnega vrveža.

Motovun
V severnem delu Istre, nad dolino reke Mirne, se nahaja gotovo najbolj znano in atraktivno istrsko srednjeveško mestece Motovun.

Hum je znan kot najmanjše mesto na svetu, zaradi česar sodi med najbolj privlačne istrske izletniške točke. Še posebej je zanimivo dejstvo, da je mestece skoraj v celoti obkroženo s starim obzidjem in da se izven njegovih mej ni preveč gradilo. Zaradi takšne strukture naselja lahko upravičeno trdimo, da je Hum pravzaprav v celoti spomenik.

Brezskrben in nepozaben dopust je zagotovljen!

Bi si radi privoščili več za manj denarja? Prijavite se na enovice!