MENU
Košarica Lokalna ponudba Izdelki Vzmetnice

ZBIRAJ CHIO IN PREJMI

Poletje je pred vrati, posedali bomo na terasi, na piknikih in uživali v počitnicah. Družbo vam bo delala osvežilna pijača in prigrizek. Naj bodo tudi izdelki CHIO obvezen del vašega druženja – vsak dan! Saj vam Chio izdelki to poletje prinesejo nagrado, vredno tudi do 100€! Berite naprej.

In to še ni vse! Nagrado si boste lahko sami izbrali in sicer v Mercatorju, Sparu, Tušu ali Jagru – in to karkoli, saj boste dobili vrednostni bon! Si predstavljate noro poletno zabavo v družbi vaših prijateljev in Chio izdelkov? In ob tem prav VSAK CHIO izdelek nagrajuje?

Vsi izdelki CHIO prinašajo nagrado!Vsi izdelki CHIO prinašajo nagrado!

Vse, kar vidite zgoraj, prinaša nagrado.

Do 13. 7. 2014 bodo Chio ekipe po celi Sloveniji naključno obiskale ogromno domov. Za obisk Chio ekipe na domu se lahko tudi prijavite TUKAJ in tako sodelujete v tedenskih žrebanjih.

In kaj potrebujete? Chio bo nagradil vsakogar, ki bo imel doma katerikoli izdelek Chio. Za vsak izdelek (neodprta originalna embalaža, veljavni rok uporabnosti) vam bodo podarili bon za 5€….več izdelkov, več denarja, tudi do 100€ vam podarja CHIO!

ZBIRAJ CHIO IN PREJMIZBIRAJ CHIO IN PREJMI

In pazi – tudi to še ni vse! Chio ekipa bo nagradila tudi doma narejene, ročno izdelane embalaže! Ročno izdelana embalaža Chio izdelka ne sme biti izdelana iz odprte originalne embalaže izdelkov Chio.

Ker Chio nagrajuje samo še do 12. julija, pohiti! Chio ekipe so na terenu 7 dni v tednu in morda že danes potrkajo prav na vaša vrata in vas nagradijo! Pogoje in pravila nagradne igre si preberite TUKAJ.

Mmmmmmm……mi že »snekamo«! Pa vi?

Bi si radi privoščili več za manj denarja? Prijavite se na enovice!