MENU
Košarica Lokalna ponudba Izdelki Vzmetnice

Izjemne preobrazbe znanih Slovenk

Tokrat predstavljamo zgodbi dveh slovenskih pevk, ki sta s pomočjo Nupo dietne prehrane popolnoma spremenili svoj videz, postali bolj samozavestni in se po zaslugi Nupa v svoji koži že nekaj let počutita več kot odlično.

Špelin najljubši izdelek Nupo je nadomestilo obroka v tetrapaku z okusom banane in vanilje, s katerim sedaj vzdržuje telesno težo ter jo rešuje v dnevih, ko nima časa za kuho.Špelin najljubši izdelek Nupo je nadomestilo obroka v tetrapaku z okusom banane in vanilje, s katerim sedaj vzdržuje telesno težo ter jo rešuje v dnevih, ko nima časa za kuho. Špela Grošelj je bila med prvimi znanimi Slovenkami, ki so si svojo postavo povrnile s pomočjo Nupo dietne prehrane. Na hujšanje se je sicer pripravljala kar nekaj časa, njeni odvečni kilogrami so bili pogosto deležni neokusnih komentarjev, kaplja čez rob pa je bil trenutek, ko je ob pomerjanju obleke pri modni oblikovalki Nini Šušnjara ugotovila, da si želi pokriti roke, noge, vse.

In ravno v tistem času se je na slovenskem trgu pojavila danska blagovna znamka dietne prehrane in nadomestil obroka Nupo. Špela je zadevo skrbno preučila in se odločila, da bo prav Nupo njen rešitelj. Preizkusila je vse okuse in takoj opazila, da se njeno telo na to dobro odziva, da ni lačna in da kljub nizkemu energijskemu vnosu čisto normalno funkcionira. In rezultat? V pičlih štirih mesecih je izgubila 16 kilogramov, 24,5 cm v pasu in 18,5 cm na bokih. Svojo idealno težo pa z Nupom ohranja še danes, torej že četrto leto.

Ninin najljubši izdelek je Nupo dietna juha s pekočim tajskim piščancem.Ninin najljubši izdelek je Nupo dietna juha s pekočim tajskim piščancem. Prav Špelina zgodba pa je navdihnila njeno sodelavko na televiziji in pevsko kolegico Nino Maurovič. Simpatična Hrastničanka, ki je bila vedno aktivna športnica in vitke postave, je na neki točki zašla v past stresnega življenja. Več kot 8 let se je neuspešno borila s precejšnjim številom odvečnih kilogramov, vse dokler ni opazila, da je Špela pri hujšanju z Nupom izjemno uspešna. Pa si je rekla, da potem lahko zmore tudi sama. Seveda se je prav tako natančno pozanimala o sestavinah in ugotovila, da izdelki Nupo zagotavljajo pravilno kombinacijo vitaminov, mineralov in ostalih hranil, vse to pa z minimalnim vnosom kalorij.

In z nekaj vztrajnosti je tudi Nini uspel skoraj neverjeten podvig – v letu in pol je izgubila kar 40 kilogramov, 35 cm v pasu in 20 cm na bokih. Sedaj svojo težo ohranja z normalno, uravnoteženo prehrano, športnimi aktivnostmi (najraje hodi v hribe) in seveda tudi s prigrizki Nupo.

Bi si radi privoščili več za manj denarja? Prijavite se na enovice!