MENU
Košarica Lokalna ponudba Izdelki Vzmetnice

Privoščite.si hujšanje - 12 tednov - POPOLNOMA BREZPLAČNO! In povsem na naš račun... :)

V deželo je končno prišla pomlad. Toplo sonce in prebujajoča se narava kar kličeta po tem, da se v pogon spravimo tudi sami. A ker se zavedamo, da je to včasih za koga kar malce naporno, vam zdaj ponujamo odlično spodbudo. Posebej za naše zveste članice in člane smo pripravili nagradno igro PRIVOŠČITE.SI HUJŠANJE.

To pomlad si z našo pomočjo lahko privoščite hujšanje - in to popolnoma BREZPLAČNO!To pomlad si z našo pomočjo lahko privoščite hujšanje - in to popolnoma BREZPLAČNO!

Si želite v poletje vstopiti v odlični kondiciji in s čuuuuudovito postavo? Zakaj si ne bi privoščili hujšanja pod budnim očesom strokovnjakov, na enega od dveh različnih načinov - in to popolnoma BREZPLAČNO? Čimprej se prijavite in morda boste prav vi prišli med 6 izbrancev/k, ki jih čaka 12 tednov kurjenja odvečne maščobe. Ste se že navdušili? Verjamem, da ste, prijavite se kar takoj! To storite TUKAJ.

Pozabite na zimo, poležavanje in kilograme, ki se kar kopičijo. Pridružite se naši akciji in do poletja boste zagotovo pripravljeni na skok v tiste čudovite kopalke, ki vas že nekaj časa čakajo v izložbi. Z nadzorovanim hujšanjem v okviru naše akcije boste okrepili še svojo samozavest in tako bo morda leto 2014 za vas prelomno tudi na drugih področjih.

In kako bo vse skupaj potekalo? Kandidatke/ti bodo razdeljene v tri kategorije:

Te tri metode so dokazano učinkovite, za dodatno motivacijo pa bodo vseskozi skrbeli strokovnjaki za hujšanje, naša ekipa in tudi vsi uporabniki portala Privoščite.si. Tisti, ki ne bodo izbrani, bodo namreč lahko dogajanje redno spremljali na našem portalu ali pa prek e-novičk, ki jih bodo prejemali na svoj elektronski naslov. Kako poteka hujšanje, vam bomo razkrivali s pomočjo foto in video zgodb, pa tudi osebnih izpovedi kandidatk/ov.

POZOR! Za vse prijavljene, ki ne bodo izbrani, smo pripravili še dodatno kategorijo:

  • HUJŠAJ SAM - Med naše uporabnike bomo delili brezplačne karte za fitnes, obenem pa boste imeli na voljo tudi strokovno pripravljen program hujšanja - morda vam pa uspe? :)

Akcija Privoščite.si hujšanje bo potekala 12 tednov, in sicer od 31. marca do 20. junija 2014. Še enkrat poudarjamo, da gre za izjemno priložnost, saj bodo vsi ti odlični programi hujšanja za izbrane kandidate/ke popolnoma BREZPLAČNI!

Zato ne odlašajte s prijavo, časa imate le do 30. marca!

Bi si radi privoščili več za manj denarja? Prijavite se na enovice!