MENU
Košarica Turizem Lokalna ponudba Izdelki Vzmetnice IR Paneli

VIDEO: Kako izgledajo treningi?

Sestavni del Nupo akademije so tudi pogovori s psihologomSestavni del Nupo akademije so tudi pogovori s psihologomNeverjetno, kako hitro čas beži. Še malo, pa bosta minila že dva meseca, odkar je 6 srečnih izbrancev naše akcije začelo z brezplačnim hujšanjem. Do danes so že izjemno napredovali, kilogrami in centimetri pa tik pred začetkom poletja pošteno kopnijo. No, da si boste še lažje prestavljali, kako potekajo treningi kandidatov, smo za vas pripravili poseben filmček.

Na njem najprej spoznate Mirjam Kurent, ki je s pomočjo Linea Snelle do danes izgubila že 6 kg in kar 40 cm. Kot pravi, gre vse po načrtu - tako kot sta že na začetku zastavili s terapevtko Jadranko.

Nato se predstavita Nupovki Sarah Sušnik in Ljubica Drinić, ki telesno maščobo topita s pomočjo Nupo dietne prehrane (6 obrokov na dan) in celostnega programa na Nupo akademiji, kjer potekajo treningi z osebnim trenerjem in tudi vedenjski treningi ter coachingi.

In za konec spoznamo še Sabino Butolen in Sandija Lorbka, ki se potita v fitnes centru Sokol Laguna. Vseskozi jima pomaga in ju nadzira tudi osebni trener Matjaž Dornik.

Bi si radi privoščili več za manj denarja? Prijavite se na enovice!