MENU
Košarica Lokalna ponudba Izdelki Vzmetnice

Kakšni so letošnji modni trendi in kaj je izbrala nagrajenka Tjaša?

Nagrajenko Stilske preobrazbe z Mano in Deichmannom, Tjašo, ste že spoznali.

Najprej smo jo poslali k frizerju in vizažistu v salon Lasek v Domžale, nato pa se je s stilistko Blanco Charo odpravila še v trgovini Mana v BTC (dvorana 4) in Deichmann (City park), po novo obleko in obutev.

Blanca Chara, stilistka: »Res je, da ima Tjaša močnejšo postavo, ampak je vseeno skladna in je pravzaprav ni bilo težko obleči. Poslovni stajling v črnem se zdi sicer strog, pa vendar modna roza barva blazerja in čevlji z debelejšim belim podplatom in pentljo poudarijo Tjašino nežno naravo.«

Dnevni in športni stil

»Za dnevni stajling je Tjaša najprej pomerila rdečo obleko, dolgo malo čez kolena, ki ji odlično pristaja, ker pa se v njej (še) ne počuti najbolje, sva se raje odločili za hlače in svežo kombinacijo v modri, beli in rdeči, z belo torbico kot piko na i«, je povedala naša stilistka Blanca Chara.

Blanca Chara: »Športni stajling s peresno lahkimi supergami, za katere se zdi, da korak ostaja lahkoten tudi po napornejši hoji in vadbi, pa je pravi navdih za vztrajno rekreacijo z dobrimi rezultati.«

Kakšen je bil KONČNI stajling nagrajenke Tjaše in kakšne čevlje in torbice sta izbrali skupaj s stilistko v trgovini Deichmann, vam razkrijemo naslednjič. Celotno preobrazbo lahko spremljate TUKAJ.

Tjašo je v fotografski objektiv ujel Piqant Photography.

»ŽIVIMO MODNO IN SUPER UGODNO« je slogan trgovin Mana. Ženska oblačila MANA se delijo na tista za bolj uradne ali posebne priložnosti ter tista za prosti čas. Zaradi premišljenega izbora materialov in kakovostne izdelave so vsa ženska oblačila prijetna na otip in udobna, zato se boste v njih počutili odlično. Poleg majic z dolgimi in kratkimi rokavi, srajc in bluz, jop in puloverjev, jaken in plaščev ter športnih oblačil so na voljo tudi raznovrstne ženske hlače. Zavedamo se, da si ženska brez poletne obleke ne predstavlja poletja, te predstavljajo pomemben del naše ponudbe. Prav izstopale boste v obleki, ki spominja na kombinežo ali zapeljivo spalno srajco. Z bleščicami in naštiki in v vseh možnih variantah, dolge, kratke, ozke, široke.

Kaj pa letošnje »trendi« barve?

Založite se s pasteli. Letos so še bolj nežni in svetli. Nežna in umazano roza bo vladala tudi še skozi poletje 2018, lila in vijolična, nežna rumena in mint. V teh barvah boste resnično »in«. Če pa boste izbrali še črte, takšne in drugačne, na tako rekoč vseh oblačilih, bo to zmagovalna modna kombinacija. No, a to vseeno ne pomeni, da bo poletje zgolj pastelno: tudi živahne barve so »in«!

Ženske vedo že dolgo: Čevlji predstavljajo piko na i vsakega oblačila.

Ne glede na to, ali gre za eleganco, trend ali ležernost – vsak stil in modni nastop zahteva ustrezno obutev – in tu ne gre samo za barvno usklajenost. Od elegantnih do trendovskih modelov - Deichmann nudi veliko izbiro različnih modelov in znamk za ženske, moške, otroke, tudi na področju športa. Deichmann. Obožujemo čevlje.

Bi si radi privoščili več za manj denarja? Prijavite se na enovice!