MENU
Košarica Lokalna ponudba Izdelki Vzmetnice

Nagrajenka Tjaša je uživala v spremembi svojega videza

Tjaša Vrečko Zaplotnik, letošnja nagrajenka naše Stilske probrazbe z Mano in Deichmannom, je imela naporen dan, ki bo morda tudi spremenil njeno življenje, kdo ve. ツ

Najprej smo poskrbeli za novo, osveženo pričesko.

Odpeljali smo jo v odpeljali Domžale, v frizerski salon Lasek. Lastnica Danica se je s Tjašo najprej pogovorila in skupaj sta se odločili za modno tehniko: Bayalage z blond barvo. Glede na njen trenutni stil in želje je bila to odlična izbira, saj je njene lase obogatila s tankimi prameni v svetlejših odtenkih, kar pomeni, da Tjaši ne bo potrebno obiskati salona ravno vsak mesec. Tehnika barvanja Bayalage je v frizerskem salonu Lasek med najpogostejšimi.

Danica, lastnica frizerskega salona Lasek: »Postopek sva začeli s svetlenjem, pri katerem sva uporabili Matrixov paket Light master, ki zajema posvetlitveni puder in omogoča posvetlitev do 8 tonov. Dodala sem dodatek za proste tehnike, ki zgosti Light master in omogoča izdelavo popolne Bayalage tehnike, obenem pa lase ščiti in vlaži. Dodatno nego Tjašinih las sem pridobila z uporabo Light Master oljnega dodatka, ki ščiti kožo in je primeren za bolj krhke lase. Tako jih nežno in hitreje posvetli. Z nanosom Bond Ultim8 sem zaščitila šibke vezi las v obnovi, lasje pa so ostali zdravi oziroma še lepši kot pred svetlenjem. Po svetlenju sem uporabila Matrixov preliv Sync brez amonijaka, lasje so dobili perla ton, gladkost in lesk.« Ali povedano za laike: s to tehniko svetlenja vaših las ne boste uničili, ampak celo nahranili!

Tjaša še naprej ostaja dolgolaska, postrižena je na daljši modni paž. Videz sta zaključili s kodri, ki so Tjašo naredili še bolj elegantno.

Kaj pa make-up?

Tjaša ni vajena ličil, saj prisega na naravno lepoto. V frizerskem salonu Lasek so jo zato naličili zelo nežno in čisto naravno (z ličili znamke Artdeco), samo poudarili so njene atribute.

Danica, salon Lasek: »S pudrom in korektorjem sem prekrila vse nepravilnosti, njene lepe oči pa sem poudarila z modnimi umetnimi trepalnicami v naravnem videzu. Trepalnice priporočam vsem modnim navdušenkam, ki si ne želijo umetnega videza. Njene ustnice sva osvežili s spomladanskim odtenkom, ki je Tjaši pričaral nasmeh na obraz.«

In voilààà! Tjaša je bila kot prerojena. Takoj se je bolje počutila. A to je bil šele začetek stilske preobrazbe. Vizuelno res najbolj očiten, a čakalo jo je še srečanje s stilistko Blanco Charo in izbira oblačil Mana in obutve Deichmann.

Stilistka Blanca Chara: »Moda je trenutni navdih posameznega kreatorja, ki inspiracijo išče v vsakdanjem življenju, naravi ali pa celo med ljudmi na cesti, moj navdih pa sta oseba in oblačila, ki so se s časom nabrala v domači omari. Oseba, ki se je ustavila na določeni točki v življenju in bi rada nadgradila svojo samopodobo, si želi spremembe ali pa le nima dovolj časa zase. Sem svetovalka, ki tenkočutno prisluhne in začuti, kaj si oseba v resnici želi, ne trudim se, da bi oseba postala »nekdo drug«, ampak jo le pripeljem do občutka, kako zasijati na nov in svež način. Moj moto je: Očaraj sebe. Očaraj svet.« Ste se našle v tem tekstu? Potem pišite Blanci!

Blanca je torej tenkočutno sledila tudi Tjašinim željam. Kaj sta izbrali, vam zaupamo naslednjič.

Celotno stilsko zgodbo je v fotoobjektiv ujel Piqant Photography.

Kakšni pa so letošnji modni trendi poleg oblek v videzu »kombinež«?

Letošnja pomlad bo zapeljiva zaradi prosojnih tkanin, ženstvenih cvetličnih potiskov, resic in ozkih kril, ki segajo tudi do pod kolen. Manjkali ne bodo tudi klasični kosi, ki bodo posodobljeni in jih v trgovinah Mana že najdete. Jeans je večno moden, le vsakič se pojavlja v drugih različicah. Letos modni trendi narekujejo temen jeans (ki je lahko tudi poslovni), a spet drugič svetel, natrgan in spran (za prosti čas).

Ker je končno tu … pomlad/poletje 2018! In letošnji NAJ čevlji?

Prepustite se osvežujočim novostim Deichmannove kolekcije pomlad/poletje. Vaš pogled bodo pritegnile nenavadne oblike podplatov, ki bodo s svojo edinstvenostjo navdihovale vsakdan. Sproščenemu poletju bomo piko na i dodali z zanimivimi vzorci čevljev, ki bodo v ulični modi narekovali nova pravila igre. Letos najbolj zapeljivi rdeči barvi se bo pridružila morska modra in klasična poletna bela, ki se bosta skupaj z nepogrešljivimi nežni pastelnimi toni prelivali v soju poletnih večerov. Deichmann.

Bi si radi privoščili več za manj denarja? Prijavite se na enovice!