MENU
Košarica Lokalna ponudba Izdelki Vzmetnice

Si ti srečna nagrajenka? Mana in Deichmann podarjata stilsko preobrazbo – preveri!

No, pa jo imamo, tudi letošnjo nagrajenko stilske preobrazbe.

Pridno ste se prijavljali, hvala za vsa vaša pisma in besede vzpodbude, naj to počnemo še naprej. Zdaj pa je čas, da razkrijemo tokratno nagrajenko našega projekta Mana in Deichmann podarjata stilsko preobrazbo, kajne?

Srečna izbranka je TJAŠA VREČKO ZAPLOTNIK. Čestitamo!

Tjaša se bo z nami razvajala ves dan, najprej jo bomo odpeljali na tisto, kar ponavadi povzroči največjo spremembo. Ja, prav ste uganili, v frizerski salon Lasek bomo šli najprej, v Domžale. Tam jo bodo prevzele strokovnjakinje in ji profesionalno uredile pričesko ter ji nadele tudi profesionalni make-up. Saj vse vemo, da za to nikoli nimamo časa, no, tokrat si ga bo vsaj Tjaša vzela.

Nato se bomo podali v trgovino MANA v ljubljanski BTC, kjer ji bo stilistka Blanca Chara iz pomladno poletne kolekcije pomagala izbrati tisto, kar ji najbolj ustreza.

In nato? Seveda, še po nove čevlje v ljubljanski City park v trgovino Deichmann, saj se vsaka ženska dobro zaveda, da piko na i pri vsakršnem stajlingu dodajo dobri čevlji.

Vas zanima nadaljevanje in »končni izdelek«? Spremljajte nas še naprej, razkrijemo naslednji teden! Celotno dogajanje bo v fotografski objektiv profesionalno ujel Piqant Photography.

Ženske vedo že dolgo: čevlji predstavljajo piko na i vsakega oblačila. Ne glede na to, ali gre za eleganco, trend ali ležernost – vsak stil in modni nastop zahteva ustrezno obutev – in tu ne gre samo za barvno usklajenost. Od elegantnih do trendovskih modelov - Deichmann nudi veliko izbiro različnih modelov in znamk za ženske, moške, otroke, tudi na področju športa.

Zelo hitro se bo letošnja zima poslovila, tako rekoč »z danes na jutri«. A nič zato, vsi že komaj čakamo, da se odanemo v svetla, sveža oblačila novih pomladno-poletnih kolekcij! Slogan trgovin MANA je: »Živimo modno in super ugodno«. Tudi zato boste v njihovih trgovinah našli bogato izbiro modnih ženskih tunik, blazerjev, pajkic in tudi ženskih oblek, tistega, kar je pač najbolj modno.

Bi si radi privoščili več za manj denarja? Prijavite se na enovice!