MENU
Košarica Lokalna ponudba Izdelki Vzmetnice

Stresna inkontinenca se lahko ozdravi tudi BREZ OPERACIJE! Preverite.

Sindrom ohlapne nožnice, nehoteno uhajanje urina ob naporu, je le del težav, s katerimi se ženske srečujejo. Nenadzorovano uhajanje vode (urinska inkontinenca) je za številne ženske velika težava, predstavlja socialni in higienski problem. Ženske lahko prizadane v vseh starostnih obdobjih. Zdaj to težavo lahko elegantno in hitro rešite brez večjih posegov - Z LASERSKIM ZDRAVLJENJEM V ORDINACIJI ALFAESTETICA V DOMŽALAH.

Stresna urinska inkontinencaStresna urinska inkontinenca

Poznamo več vrst urinske inkontinence. Najpogostejša je stresna inkontinenca, za katero je značilno uhajanje vode ob povečanem pritisku v trebuhu (težje fizično delo, kašljanje, kihanje, športna aktivnost).

Dejavnki tveganja za nastanek stresne inkontinence so nosečnost, porod, debelost, menopavza in staranje. Vzrok za nastanek stresne urinske inkontinence je popuščanje delovanja struktur medeničnega dna. Prizadete so mišične in vezivno tkivne strukture, tako da niso več sposobne zadržati povečanega pritiska na mehur.

Sindrom ohlapne nožniceSindrom ohlapne nožnice

Lasersko zdravljenje je primerno za ženske z blago do zmerno stresno urinsko inkontinenco in deloma pri tistih z mešano. Odpravlja tudi težave zaradi povečane ohlapnosti nožnice. Tudi to pod zdravstvenim nadzorom počnejo v ordinaciji Alfaestetica v Domžalah.

Najnovejša metoda zdravljenja blažjih oblik stresne urinske inkontinence je laserska terapija. To je minimalno invazivna metoda. Laserska svetloba s toplotnim učinkom povzroči krčenje kolagenskih vlaken v sprednji steni nožnice. Zato se spremeni elastičnost tkiv nožnice in urogenitalne prepone. Ker pa se mehur drži sprednje stene nožnice, se povečana elastičnost tkiv kaže tudi na sečnem mehurju. Poenostavljeno povedano, organom, ki so bili prej povešeni, vrnemo prvotno anatomsko lego in s tem kontinenco. Poseg opravlja specialist ginekolog.

Pri plačilu dveh terapij in treh pregledov upošteva 10% popust.

Informacije na: 041 60 64 77 in 059 941 304 ali info@alfaestetica.si.

FOTONA LASERFOTONA LASER

Bi si radi privoščili več za manj denarja? Prijavite se na enovice!