MENU
Košarica Lokalna ponudba Izdelki Vzmetnice

Bratje Prevc so podelili spalnico ► nagrajenka je bila nad spalnico navdušena

Čudovita spalnica Alples je podeljena!

V prenovljenem Salonu pohištva Prevc smo nagrajenki predali spalnico v vrednosti 1400 EUR in ji nedvomno polepšali dan.

Simpatična nagrajenka MARA LUIN s Krasa nam je povedala, da najprej enostavno ni verjela, da je ona tista srečnica, ki je prejela celotno spalnico in je bila prepričana, da gre za pomoto. ツ Seveda ni šlo za noben hec, Mara Luin je bila dejansko tista srečnica, ki je imela res ogromno sreče, med vsemi 10.838 sodelujočimi.

"Presrečna sem, ker nagrada ne bi mogla priti ob bolj pravem času. Z možem se namreč lotevava prenove celotnega stanovanja in vse skupaj je prišlo kot naročeno. Celotna spalnica Alples mi je zelo všeč, komaj čakam, da začnemo s prenovo, da bomo lahko čimprej sestavili celotno spalnico."

Na prijetnem druženju so bili z nami direktor Salonov pohištva Prevc Božidar Prevc, ki je obenem tudi oče naših bratov Prevc, direktor Alplesa Franc Zupanc in seveda Cene Prevc, ki je simpatično "zastopal" brate Prevc.

Po podelitvi nam je nagrajenka poslala še sporočilo, kjer se je zahvalila vsem sodelujočim: "Iz srca se vam zahvaljujem za nagrado in prijaznost, katero ste nam naklonili. Rada bi vam povedala, da smo se imeli zelo lepo na podelitvi nagrade, predvsem je bilo zelo sproščeno. Še enkrat se iz srca zahvaljujem salonom pohištva Prevc za darilo. Ko bomo prenovili spalnico, vam bomo poslali slike. :) Maksimalno jo bomo napolnili s pozitivno energijo. ;) Še enkrat HVALA VSEM."

Več utrinkov iz podelitve, si lahko pogledate v spodnji GALERIJI in v VIDEU.

Bi si radi privoščili več za manj denarja? Prijavite se na enovice!