MENU
Košarica Lokalna ponudba Izdelki Vzmetnice

Težave z GLIVICAMI? Lasersko zdravljenje je pravo za vas, ukrepajte čimprej!

Glivice na nohtih. Večna in vse pogostejša težava. In resnično se jih je težko znebiti. Mi vam v nadaljevanju predstavljamo metodo, s katero se boste TRAJNO ZNEBILI GLIVIC IN BRADAVIC! V ordinaciji Alfaestetica v Domžalah vam namreč lahko učinkovito pomagajo.

Pri sumu, da gre za glivice, odreagirajte čim prej. Glivice spreminjajo strukturo nohta, ki se sčasoma začne debeliti, drobiti in lahko povzroča različne deformacije nohtov, kot je vraščenje nohtov, neprijeten vonj in spremenjen izgled nohta.

Glivične okužbe nohtov sodijo med zelo trdovratna obolenja, zato moramo poskrbeti za takojšnje zdravljenje, s čimer se prepreči razširitev okužbe na druge nohte. Glivične okužbe nohtov po zadnjih podatkih prizadanejo več kot 8% odrasle populacije. Pri ljudeh, starih od 40 do 60 let, se ta odstotek poveča na 15-20%. Okužbe na stopalih pospešujejo periferna obolenja žilja, poškodbe nohtov, hiperhidroza, ortopedske nepravilnosti stopala in imunska pomanjkljivost, verjetno pa je pomembna tudi dednost.

Nohti na nogah: prej in potemNohti na nogah: prej in potem

Kako vemo, da gre za glivično okužbo nohta? Na glivično obolenje nohtov lahko posumimo, ko noht postane rumenkasto-bel in dvignjen s podlage, zdi se, kot da bo odstopil. Sčasoma se zadebeli vsa nohtna plošča, postane rjavkasto-črna in krhka, noht se lomi in kruši. Če glivic ne zdravimo, so lahko nenehen vir okužbe. Čas zdravljenja je odvisen od tega, kako hitro rastejo nohti in od njegove starosti. Nohti na rokah za obnovitev potrebujejo od tri do šest mesecev, na nogah pa kar od šest do dvanajst mesecev.

Prej in potemPrej in potem
Bradavica: prej in potemBradavica: prej in potem

Glivice na nohtih so kronična okužba, ki se ne pozdravi sama in se rada ponavlja. Zato je ukrepanje ključnega pomena. In naša rešitev za vas?

Fotonin tretma ClearSteps™ je nova, pacientu prijazna metoda za odpravljanje glivic na nohtih. Postopek je enostaven in učinkovit, izvaja pa se z Nd:YAG laserjem. Laserska svetloba enakomerno pregreva prizadeti noht in skozenj prodira do poškodovane kože. S tem so glivice, ki so napadle noht, oslabljene in postopoma uničene.

Pregrevanje v globino vse do nohtne posteljice stimulira uničenje glivic, naravna rast in imunski proces pa omogočita obnovitev nohta v prvotno stanje. V primerjavi s tradicionalnimi metodami zdravljenja glivic, se laserska svetloba razporedi enakomerno v tkivu in ni omejena s kemijsko propustnostjo tkiva. Druga velika prednost zdravljenja z lasersko svetlobo pa je odsotnost neželenih učinkov.

Klinične študije: v 87% terapija uspešna glede na predpisano število terapij, pri 13% terapijo ponovimo samo še 3-4x in dosežemo 100% ozdravitev. Varno in učinkovito, brez stranskih učinkov. Preprosto deluje!

Informacije na: 041 60 64 77 in 059 941 304 ali info@alfaestetica.si.

Bi si radi privoščili več za manj denarja? Prijavite se na enovice!